E. Dragūnas paskelbė karą jo neįsileidžiančiam kino teatrui

Grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas nesileidžia stumdomas. Panašu, kad atlikėjas paskelbė karą kino teatrui, kuriame E. Dragūnui uždrausta lankytis. Siekdamas sumažinti „Forum Cinemas“ lankytojų skaičių dainininkas ėmė reklamuoti tinklalapį, kuriame nelegaliai publikuojami įvairūs kino filmai ir serialai.

E. Dragūno ir "Forum Cinemas" vadovybės konfliktas niekaip nesibaigia.
E. Dragūno ir "Forum Cinemas" vadovybės konfliktas niekaip nesibaigia.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2013, 2:22 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:20 PM

E. Dragūnas ragino savo gerbėjus nustoti lankytis kino teatruose ir kaip alternatyvą pateikė minėtojo tinklalapio nuorodą. Socialiniame tinkle „Facebook“ atlikėjas rašė (kalba netaisyta): „Forum Cinemas GRAUS KOTA GAUDYK PANKROTA!“

Prie tokio aršaus komentaro „puikavosi“ šerno nuotrauka. Toks dainininko elgesys - tai atsakas į kino teatro vadovybės sprendimą nebeįleisti E. Dragūno į kino seansus.

„Nutylėti negalime. Deklaruojame: mes - prieš smurtą. Liepos 8-tąją šis asmuo pakėlė ranką prieš „Forum Cinemas“ kasos darbuotoją Klaipėdoje“, – skelbė „Forum Cinemas“ vadovybė.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad E. Dragūno ir kino teatro vadovybė įsivėlė į konfliktą po to, kai dainininkas užsipuolė „Forum Cinemas“ kasininkę. E. Dragūnas įsiuto, kai kino teatre dirbusi moteris neįleido jo kartu su penkiamečiu sūnumi į filmą, pažymėtą ženklu N-13. Supykęs E. Dragūnas nesusivaldė ir trenkė moteriai į galvą. Buvo iškviesta policija, kuri įvykį užfiksavo. Negana to, E. Dragūnas moteriai grasino ir žadėjo ją „pakasti po žemėmis“.

Bylą tyrusiems policijos pareigūnams buvo pateiktas vaizdo įrašas, kuriame matyti kino teatro darbuotojų ir E. Dragūno konfliktas. Vis dėlto pareigūnai nerado E. Dragūno elgesyje nusikalstamos veikos požymių. Nukentėjusiajai pasiūlytą į teismą kreiptis privataus kaltinimo tvarka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.