Išsiskyrė televizijos laidų vedėjas J. Morkūnas ir stilistė A. Jablonskytė

„Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Super L.T.“ vedėjas bei renginių organizatorius Jogaila Morkūnas ir stilistė Austėja Jablonskytė pasuko skirtingais keliais. Savo namuose Vilniaus Lazdynėlių rajone Jogaila jau kuris laikas gyvena vienas.

Jogaila ir Austėja jau nebe pora.<br>J. Stacevičius
Jogaila ir Austėja jau nebe pora.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2013, 3:05 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:58 PM

Trejus metus gyvenimą su A. Jablonskyte siejęs J. Morkūnas santykius su mylimąja nutraukė prieš keletą mėnesių, tačiau dar kurį laiką turėjo vilties, kad nesutarimai išnyks, todėl portalui lrytas.lt situacijos nekomentavo - vylėsi, kad santykiai pasitaisys.

„Šiandien gavau didelę sąskaitą už pastaruosius trejus savo gyvenimo metus... Įspūdinga suma“, - socialiniame tinkle savo mintimis ketvirtadienį pasidalijo J. Morkūnas, išvydęs tame pačiame tinkle paviešintą jo buvusios mylimosios Austėjos ir buvusio Genutės Žalienės vyro Justino nuotrauką, kurioje pora bučiuojasi. Austėja ir Justinas dalyvavo krikštynose, kuriose buvo krikštatėviai.

„Dabar vėl esu svajonių jaunikis“, – su portalu lrytas.lt šmaikštavo Jogaila.

Ir iš tiesų Jogaila ne kartą buvo tituluojamas svajonių jaunikiu.

39 metų vyras buvo vedęs tik kartą. Tačiau jo santuoka su pianiste ir jo sūnaus Adomo motina Audra Budryte truko neilgai.

Vėliau trejus metus vyras draugavo su kelionių organizatore Inga Bytaute. Santykiams iširus, užsimezgė Jogailos ir Austėjos draugystė. Tačiau ir ši truko tik trejus metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.