„Depeche Mode“ koncerte – ir šalies garsenybės

Tūkstančiai žmonių šeštadienio vakarą užtvindė Vilniaus Vingio parką. Čia koncertuos britų grupė „Depeche Mode“. Į legendinės grupės pasirodymą rinkosi ir šalies pramogų pasaulio atstovai.

Grupės gerbėjai aprangos stilių puoselėja dešimtmečiais.<br>D. Umbrasas
Grupės gerbėjai aprangos stilių puoselėja dešimtmečiais.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2013, 7:43 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:49 PM

Valandą prieš koncertą žaliuojančiame parke buvo galima sutikti ne tik Lietuvos popscenos atstovus, bet ir verslininkus bei aktorius. Visi jie atėjo čia pasiklausyti savo „dievukų" atliekamų kūrinių.

Grupės nariai į Lietuvą atvyko penktadienio popietę. Muzikantai į Vilnių privačiu lėktuvu atskrido iš Varšuvos, kur koncertavo ketvirtadienį. Oro uoste grupės laukė būrelis gerbėjų su plakatais ir albumų viršeliais. Autografus jiems pasirašė grupės nariai Martinas Gore'as ir Andy Fletcheris. Muzikantai pamojavo lietuviams, sėdo į automobilius tamsintais stiklais ir nuvažiavo ilsėtis į viešbutį. Nuo gerbėjų juos saugojo apsaugininkai.

„Depeche Mode“ Lietuvoje vieši trečią sykį. Šeštadienio koncertas - vienas didžiausių šių metų muzikinių įvykių Lietuvoje. Anot koncertą rengiančios agentūros „Live Nation Lithuania“, apsilankyti renginyje turėtų apie 30 tūkstančių žiūrovų.

Šis koncertas įtrauktas į pasaulinių grupės gastrolių maršrutą – jomis pristatomas naujausias grupės albumas „Delta Machine“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.