„Martini“ sėkmės formulės finalą laimėjo rinkodaros specialistė L. Grigaliūnaitė

Keturiolika dalyvių nekantriai laukė, kada savo vietas užims „Martini“ sėkmės formulės konkurso komisijos nariai. Būtent jie sprendė, kas šiais metais, kartu su stiliste Asta Valentaite, vyks į 150 metų jubiliejų mininčios bendrovės „Martini“ iškilmes Italijoje.

"Martini" sėkmės formulės finalą laimėjo L. Grigaliūnaitė.<br>R. Danisevičius
"Martini" sėkmės formulės finalą laimėjo L. Grigaliūnaitė.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-07-30 20:51, atnaujinta 2018-03-02 12:17

Finale varžėsi vaikinai ir merginos iš visos Lietuvos. Iš daugiau nei dviejų tūkstančių atrankoje dalyvavusių žmonių, tik keliolika buvo pakviesti pasirodyti komisijos nariams – atlikėjui Vaidui Baumilai, aktoriui Vytautui Rumšai ir komisijos pirmininkei A. Valentaitei.

Per vieną minutę finalininkai komisijos nariams turėjo įrodyti, kad jų sėkmės formulė pati geriausia. Susirinkusiems buvo parodyti minutę trunkantys video filmai, kuriuose dalyviai atskleidė savo sėkmės receptą.

Prisistatant finalininkams komisijos nariai neslėpė emocijų – juokėsi, stebėjosi ir net provokavo. O dalyviai išties pasirodė kūrybingi ir labai skirtingi – vieni sėkmę įsivaizdavo kaip besitęsiančią kelionę aplink pasaulį, kiti už sėkmingą gyvenimą dėkojo šeimai, treti – pomėgiui šokti.

Būtent po vienos iš dalyvių – šokėjos Giedrės solo ant parketo komisijos narys V. Baumila nesulaikė ašarų. „Be žodžių, labai gražus šokis“, – tarstelėjo atlikėjas.

V. Baumila ir aktorius V. Rumšas komplimentų pažėrė ir tamsiaplaukei Lauritai. Merginą komisija gyrė už pasitikėjimą savimi. „Smagu, kad žinai ko nori iš gyvenimo“, - vilnietei sakė V. Rumšas.

Po kelias valandas trukusios atrankos komisijos nariai pasitraukė į atokesnį kampelį ir sprendė, kokie septyni finalo dalyviai patenka į antrąjį konkurso etapą.

Po dešimties minučių renginio vedėjas, aktorius Leonardas Pobedonoscevas ištarė laimingųjų vardus ir pavardes. Jais tapo Laurita Grigaliūnaitė, Gražvydas Šedys, Aistė Pankaitė, Dalia Grigonytė, Giedrė Bartusevičiūtė, Milda Daučauskaitė ir Martynas Gruodis.

Antrame etape per dešimt minučių vaikinai ir merginos privalėjo pasitelkti beribę fantaziją ir pademonstruoti kūrybiškumą – per trumpą laiką jiems liepta juodai baltus marškinėlius paversti kur kas labiau tinkančius vilkėti stilingo vakarėlio metu.

Skambant muzikai septyni superfinalo dalyviai pasijuto tarsi modeliais – jie patys turėjo apsirengti patobulintus marškinėlius ir plieskiant ryškioms lempos šviesoms pademonstruoti savo kūrybos vaisius.

Iškart po to komisijos nariai susėdo rimtam pokalbiui. Po kelias valandas trukusios kovos renginio vedėjas pranešė, kas vyksta į prabangią puotą Italijoje.

Kartu su A. Valentaite į „Martini“ iškilmes vyksta Utenoje užaugusi, tačiau Vilniuje gyvenanti dvidešimt ketverių metų rinkodaros specialistė Laurita Grigaliūnaitė.

L. Grigaliūnaitei atiteko 1000 eurų vertės dovanų čekis pirkiniams ir asmeninė fotosesija. Bendra prizo vertė – 22 tūkstančiai litų.

Dar trims laimingiesiems atiteko mados namų „Cantas“ sukurti proginiai drabužiai.

Komisijos pirmininkė A. Valentaitė portalui lrytas.lt sakė, kad Lauritą pastebėjo jau finalo pradžioje. „Iš pat pradžių turėjau kelis konkurso favoritus, tačiau užduočių metu išryškėjo būtent Laurita. Nors išėjusi į sceną mergina jaudinosi, o šis jausmas aplankė bene visus dalyvius, Lauritai tai kojos nepakišo. Mane sužavėjo jos sukurtas sėkmės formulės video filmas. Jis buvo stilingas, mintys išreikštos subtiliai ir teisingai. L. Grigaliūnaitės stilizuoti marškinėliai irgi paliko įspūdį. Jie buvo neperkrauti, įdomaus kirpimo. Mergina puikiai įvykdė šią užduotį. Manau, kad Italijoje vyksiančioje puotoje man su Laurita nebus nuobodu“, - kalbėjo A. Valentaitė.

A. Valentaitė su L. Grigaliūnaite į Italiją išvyksta šių metų rugsėjo viduryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?