E. ir R. Bžeskų dukrelė turi oficialiai įregistruotą vardą

Su žmona Reda liepos 12-ąją dukters susilaukęs prodiuseris Egmontas Bžeskas šiandien mažylę jau gali kalbinti oficialiai užregistruotu vardu. Pernai gruodį tolimajame Tailande susituokusi pora pirmagimę pavadino Amelija.

Pernai gruodį tolimajame Tailande susituokusi pora pirmagimę pavadino Amelija.<br>R. Danisevičius
Pernai gruodį tolimajame Tailande susituokusi pora pirmagimę pavadino Amelija.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-31 17:02, atnaujinta 2018-03-02 11:44

Iš pradžių sutuoktiniai svarstė Emilijos variantą. Tačiau dar Redai laukiantis jų vardų sąrašas buvo netrumpas. Galiausiai Reda ir Egmontas nusprendė, kad Emilija – labai populiarus vardas, o jie norėjo šiek tiek retesnio varianto.

Vokiškos kilmės vardas Amelija senovės vokiečių kalba reiškia „kovą“. Dar jis siejamas su „Dievo darbo“ ir „Dievo kūrinio“ reikšmėmis.

Artėdamas prie keturiasdešimtmečio E. Bžeskas pirmąkart vedė, Redai ši santuoka buvo antroji.

Vėlyvos vedybos pramogų pasaulyje – reta išimtis. Kodėl ilgai viengungis buvęs pramogų pasaulio ryklys nenorėjo savo vestuvių iškelti Lietuvoje? Vakarėlių liūtu vadintas E. Bžeskas, matyt, pavargo nuo šurmulio ir fotografų dėmesio. Tad vyras susituokti su išrinktąja nutarė slapta, toli nuo tėvynės.

Pradėjęs bendrauti su Reda jis suprato, kad tai ta moteris, su kuria jam tiesiog gera būti kartu. Egmontas tvirtina visuomet klausydavęs širdies balso. Prisiekęs išrinktajai amžiną meilę E. Bžeskas niekuomet nesigailėjo šio žingsnio.

„Reda – tas žmogus, kuris mane apkabina, kuris už mane visada eina visom keturiom, kuris itin palaiko. Kiekvienam vyrui reikia palaikymo“, – neabejoja Egmontas.

Pirmagimio besilaukiančią žmoną jis visuomet lydėdavo į konsultacijas pas gydytojus. „Jei prieš aštuonerius metus kas nors būtų apie tai pasakęs, būčiau pasiuntęs velniop: kokie dar vaikai, vežimėliai, atsakomybė?! O dabar jaučiuosi laimingas. Manau, nesuklydau niekur neskubėdamas“, – svarstė dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.