Ponia iš Plungės A. Mlinskienė vėl bandė pakerėti sostinę

Konkurso „Lietuvos ponia 2011“ dalyvė, plungiškė Aušra Mlinskienė (40 m.) mėgsta dalyvauti įvairiuose sostinėje vyksiančiuose renginiuose. Moteris savo apdarus ir dosnią širdį demonstruoja žiemą rengiamuose Vienos pokyliuose, bandė laimę realybės šou „Paslapčių namai“ atrankoje. Paskutinį liepos antradienį A. Mlinskienė Vilniuje dalyvavo „Martini“ sėkmės formulės finale.

2012 metais A. Mlinskienė Vilniaus rotušėje vykusiame Vienos pokylyje sulaukė nemažai dėmesio dėl savo suknelės.<br>R. Danisevičius
2012 metais A. Mlinskienė Vilniaus rotušėje vykusiame Vienos pokylyje sulaukė nemažai dėmesio dėl savo suknelės.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2013, 12:30 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:14 PM

Nors Aušrai patekti į antrąjį konkurso etapą nepavyko ir finalo moteris nelaimėjo, plungiškė patikino, kad yra patenkinta, jog renginio organizatoriai ją pastebėjo ir pakvietė dalyvauti.

„Juk svarbiausia – dalyvauti. Širdyje jaučiuosi laimėtoja“, – patikino žydraakė dviejų vaikų mama.

Dvi atžalas – dvidešimties ir šešerių metų sūnus auginanti A. Mlinskienė savo sėkmės formule laiko šypseną. Ji šypsosi net ir tada, kai jai labai sunku.

„Mylėkime gyvenimą ir juo mėgaukimės, pakelkime galvą ir eikime pirmyn, gerai atrodykime ir šypsokimės. Nepasiduokime, o tada mus visus lydės sėkmė“, – prisistatydama konkurso komisijai sakė moteris.

Kalbėdamasi su portalu lrytas.lt Aušra tikino, kad iš pradžių konkurse siūlė dalyvauti vyriausiam sūnui, tačiau šis atsisakė ir pasiūlė pačiai mamai išbandyti jėgas smagiose varžytuvėse.

„Kol mažasis sūnus Vilniuje viešėjo teniso stovykloje, mama dalyvavo „Martini“ finale (nusišypsojo). Man tai buvo tik žaidimas, jokio apmaudo dėl pralaimėjimo nėra. Manau, kad sėkmė mane lydės ateityje. Žiūrėsime, ką man su laiku pasiūlys jėgos iš aukščiau“, – geros nuotaikos neprarado plungiškė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?