Konkurse „Mis Lietuva” G.Vagelis dainą skirs vienai dalyvei

Ketvirtadienį konkurso „Mis Lietuva” finaliniame renginyje pasirodysiantis dainininkas Gabrielius Vagelis savo dainą „Negaliu atsilaikyt” žada skirti savo favoritei.

Konkurse „Mis Lietuva” G.Vagelis dainą skirs vienai dalyvei.
Konkurse „Mis Lietuva” G.Vagelis dainą skirs vienai dalyvei.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2013, 3:05 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:30 PM

Dainininkas prisipažįsta, kad mėgsta paganyti akis stebėdamas gražiausių merginų rinkimus: „Iš tikrųjų, stebiu grožio konkursus, su draugais bandom atspėti, kas laimės. Tik ne visada pataikau, bet dėl skonio nepasiginčysi”.

Šį kartą sėkmę jis pranašauja Elitai. „Nors gyvai šios merginos ir nemačiau, bet nuotraukose mane pakerėjo jos šypsena. Manau, ji verta karūnos, todėl koncerto metu dainą skirsiu jai”, - pasakojo Gabrielius.

Kažkada, po juokais muzikiniame projekte ištartos frazės „grožis išgelbės pasaulį”, Gabrieliui buvo bandoma prilipdyti gražuoliuko etiketę. Tiesa, tada jis ironiškai atsakė į tai socialiniame tinkle Instagram pasirinkdamas profilio pavadinimą @grazolis. Vis dėlto, grožis, stilius ir mada Gabrieliui nėra svetimi – jam patinka domėtis mados tendencijomis, vaikščioti po parduotuves, o kartais jis net sulaukia prašymų patarti stiliaus klausimais. „Manau, kad atrodyti gražiai ir tvarkingai turėtų būti svarbu kiekvienam scenos žmogui”, - sakė dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.