„Mis Lietuva 2013“ dalyvė V.Vaičaitė seka motinos pėdomis

Sveiki, aš Viktorija Vaičaitė, esu kauniete, šiuo metu studijuoju Vytauto Didžiojo universitete psichologiją.Kaip ir kituose interviu minėjau, seku savo mamos pėdomis, ne tik todėl, kad dalyvauju grožio konkurse „Mis lietuva 2013“ (mano mama dalyvavo Kauno ponios rinkimuose 2007 metais ir tapo ponia elegancija), bet taip pat noriu pratęsti jos gerus darbus ir užsiimti labdaringa veikla, padėti vaikų namams.

„Mis Lietuva 2013“ dalyvė V.Vaičaitė seka motinos pėdomis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Mis Lietuva 2013“ dalyvė V.Vaičaitė seka motinos pėdomis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Viktorija Vaičaitė

Aug 15, 2013, 1:45 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:38 PM

Mano mama turi keturis vaikus ir globoja merginą iš vaikų namų, kuri sunkiai serga. Taip pat ji remia Kauno vaikų globos namus. Prie jos prisidedu ir aš. Esu aplankius vaikų namus, ten liko ne tik mano daug daiktų ar rūbelių, bet ir mano širdis.

Žinau, kaip vaikai laukia dėmesio ir meilės iš aplinkinių, tad mano tikslas ir toliau tęsti šią misiją, užsiimti labdaringa veikla, bei suteikti meilės ir džiaugsmo vaikams.

Tad „Mis Lietuvos“ titulas man padėtų šiuos darbus atlikti greičiau, nes turėčiau daugiau pažinčių ir galėčiau suburti puikią komandą šiai misijai atlikti. Tad šis dalykas, mane ir pastūmėjo sudalyvauti „Mis Lietuva 2013“ konkurse.

Taip pat kaip savo talentą, hobį ir laisvalaikį pristatau dainavimą. Dainuoti pradėjau nuo 8 metų, lankiau muzikos mokyklą, dalyvavau dainavimo konkursuose, tad ir šią dieną neapleidžiu savo pomėgio. Radus laisvą valandėlę aš dainuoju. Neseniai įrašiau dar vieną dainą, tad noriu jums, mieli skaitytojai pristatyti dainą „Šviesus liūdesys“. Ir palinkėti jums gražios dienos, bei padėkoti tiems kurie manim tiki ir mane palaiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.