„Mis Lietuva 2013“ R.E.Mazurevičiūtė: „Jei esi graži sau, tai būsi graži ir kitiems“

Nuskambėjus paskutiniams konkurso „Mis Lietuva“ akordams ir atlėgus ketvirtadienio vakarą Palangos vasaros estradoje tvyrojusiai įtampai, konkurso dalyvės su savo artimaisiais bei renginio organizatoriais po vidurnakčio susirinko į „Gabijos“ viešbučio restorane vykusį „Mis Lietuva“ vakarėlį.

Nuvargusi, bet laiminga R.E.Mazurevičiūtė nuolat šypsojosi ir stengėsi skirti dėmesį kiekvienam.<br>A.Kubaičio nuotr.
Nuvargusi, bet laiminga R.E.Mazurevičiūtė nuolat šypsojosi ir stengėsi skirti dėmesį kiekvienam.<br>A.Kubaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Aug 16, 2013, 2:13 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:15 PM

Jau gerokai po vidurnakčio į restoraną anksčiau atvykę ir tarpusavyje šnekučiuojantys svečiai kantriai laukė pasirodant pagrindinio vakarėlio dalyvio - konkurso „Mis Lietuva“ nugalėtojos Rūtos Elžbietos Mazurevičiūtės.

Konkurso nugalėtojos karūna ir juosta su užrašu „Mis Lietuva“ pasipuošusi gražiausia šių metų šalies mergina iš karto atsidūrė dėmesio centre.

Ją iš karto nušvietė žurnalistų fotoaparatų blykstės, kiekvienas svečias su konkurso nugalėtoja stengėsi nusifotografuoti ir persimesti bent žodeliu.

Nuvargusi, bet laiminga R.E.Mazurevičiūtė nuolat šypsojosi ir stengėsi skirti dėmesį kiekvienam.

Pagrindinis vakarėlio akcentas - „Mis Lietuva“ torto dalybos. Prie į restorano salę įvežto vežimėlio su didžiuliu tortu išsirikiavo visos konkurso dalyvės, o R.E.Mazurevičiūtė ėmė pjaustyti tortą.

Pirmojo gabalėlio ilgai niekas nedrįso paimti, tačiau vėliau, kai gražiausios merginos vaišės įsibėgėjo, tortas ėmė sparčiai tirpti.

Svečiams jau pradėjus skirstytis iki pat vakarėlio pabaigos kantriai išbuvusi R.E.Mazurevičiūtė lrytas.lt prisipažino tik dabar pajutusi begalinį nuovargį.

„Gal geriau prisėskime“, - paprašius papasakoti apie save pasiūlė pati mergina.

Birželio 24 dieną 22 metų gimtadienį atšventusi „Mis Lietuva“ Vytauto Didžiojo universitete studijuoja teisę. Šį rudenį ji bus 4 kurso studentė.

„Dar mokykloje labai norėjau būti teisėja, padėti žmonėms pasiekti teisybę. Tik studijuodama supratau, kad mano ankstesnis supratimas apie teisėjo darbą buvo naivus. Teisėjas privalo būti bešališkas, užgniaužti savo emocijas ir vadovautis vien tik įstatymu“, - kalbėjo Rūta Elžbieta.

Beje, oficialus dvigubas jos vardas pase atsirado dėl to, kad jai gimus tėvai tarpusavyje ilgai nesutarė kokį vardą duoti. Dukrą Rūta pavadinti norėjo tėtis, o mama buvo išrinkusi Elžbietos vardą.

Galų gale tėvai surado kompromisą ir pirmąją dukrą pakrikštijo abiem vardais.

Jaunesnę seserį, kuriai dabar yra 17 metų, tėvai pavadino Saule.

Konkurso nugalėtojos artimųjų kurorto Vasaros estradoje nebuvo. R.E. Mazurevičiūtę Palangoje globojo tik jos širdies draugas.

„Mano artimieji dabar yra išvykę ir konkursą stebėjo per televiziją. Tačiau tėvų buvimas salėje nebuvo būtinas - esu gana savarankiška, visada pati priimu sprendimus ir jaučiu atsakomybę už savo poelgius“, - teigė „Mis Lietuva“.

Rūta Elžbieta sakė, kad gražuole ją tėvai vadindavo dar vaikystėje. Mergina negalėjo prisiminti, kada jos grožį pirmą kartą pripažino svetimi žmonės.

„Man atrodo, kad svarbiausia yra būti gražiai pačiai sau. Ne tiek išore, kiek vidumi. Tuomet ir kitiems būsi graži. Svarbiausia, visose gyvenimo situacijose išlikti savimi ir nesitaikstyti prie aplinkybių“, - sakė „Mis Lietuva“ R.E.Mazurevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.