Lrytas.lt - straipsnių ciklas apie šalies tituluotų grožio karalienių likimus

Šių metų rugpjūčio 15-ąją Palangoje buvo išrinkta dar viena mergina, kuri gali didžiuotis turinti gražiausios šalies merginos titulą. Komisija šį kartą simpatijas išreiškė iš Garliavos kilusiai Rūta Elžbietai Mazurevičiūtei. O kaipgi gyvena likusios šalies tituluotos gražuolės?

Portalo lrytas.lt skaitytojams nuo rugpjūčio 17 dienos paruošėme straipsnių ciklą apie visas tituluotas šalies grožio karalienes.<br>R.Neverbicko nuotr.
Portalo lrytas.lt skaitytojams nuo rugpjūčio 17 dienos paruošėme straipsnių ciklą apie visas tituluotas šalies grožio karalienes.<br>R.Neverbicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2013, 5:49 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:03 PM

Pasipuošti gražiausios Lietuvos merginos vardą suteikiančia karūna - kone kiekvienos mergaitės svajonė. Bet kartą metuose pasiseka tik vienai. Toji vienintelė ant galvos užsideda karūną, o ant pečių - atsakomybę savo darbais įrodyti esanti to verta bei tinkamai atstovauti Lietuvą pasaulyje.

Portalo lrytas.lt skaitytojams nuo rugpjūčio 17 dienos paruošėme straipsnių ciklą apie visas tituluotas šalies grožio karalienes. Iš naujo susipažinsite su jų asmeninio gyvenimo detalėmis ir karjeros vingiais. Moterys atskleis tai, ko iki šiol nenorėjo pasakoti viešai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.