K.Ivanovos vasara: rytinė kava Lietuvos pajūryje, romantiški vakarai - Italijoje

Šios vasaros atostogos verslininkei Kristinai Ivanovai (25 m.) jau baigėsi. Rytinius pasivaikščiojimus pajūriu su kavos puodeliu rankoje netrukus pakeis lėkimas sostinės gatvėmis su skambančiu mobiliuoju telefonu rankinėje. Rudenį Kristinos laukia ne tik dar vieno grožio salono atidarymo šventė, gimtadienis, bet ir naujo muzikinio projekto pristatymas visuomenei.

K.Ivanova šią vasarą apsilankė Venecijoje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
K.Ivanova šią vasarą apsilankė Venecijoje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 20, 2013, 7:48 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:25 PM

Poilsis – be triukšmingų vakarėlių

Pastaruosius tris šiltojo sezono mėnesius Kristina vadina geriausiais savo gyvenime, mat ilsėjosi išties daug, o turėdama laisvo laiko jauna moteris ilgai nesvarstydavo, kur vykti patinginiauti.

Ramius ir jaukius vakarus K.Ivanova leido netoli Šventosios esančiame kempinge, kurį ji vadina rojaus kampeliu. Ten nebuvo nei triukšmingų vakarėlių, nei smalsių poilsiautojų, kurie įkyriai žiūrėtų į gerai šalyje žinomą šviesiaplaukę.

„Ar lyja, ar šviečia saulė pajūryje – visada gera nuotaika. Nėra nieko smagiau, kaip prabudus ryte nužingsniuoti prie jūros išgerti puodelio kavos...“, – apie prabėgusių atostogų akimirkas ilgesingai kalbėjo Kristina.

Nors grožio studijų Vilniuje „Kristina“ įkūrėja mėgavosi ramybe, pajūryje išbandė ir tokių pramogų, kurios reikalauja pastangų ir netgi drąsos. Kasdienius pasivažinėjimus riedučiais ir dviračiu Kristina pakeitė į pasiplaukiojimus irklente ir puslente.

„Susidraugavau su jūra. Anksčiau bangos man keldavo baimę, nebuvau vandens pramogų mėgėja, tačiau išbandžiusi kiek bauginantį užsiėmimą galiu drąsiai sakyti, kad man puikiai sekėsi. Jeigu tik oras palankus pasiplaukiojimams – visada brendu į jūrą“, – patikino K.Ivanova.

Veronoje – kaip namuose

Kristina įsitikinusi, kad Lietuvoje pailsėti galima ne prasčiau nei užsienyje. Svarbiausia atrasti tokias vietas, kuriose kūnas ir siela galėtų tinkamai atsigauti nuo kasdienės rutinos. Tiesa, pasimėgavimą lietuviška gamta, jūra ir kopomis K.Ivanova kelioms savaitės iškeitė į svečių šalių teikiamus malonumus. Verslininkė lankėsi Venecijoje, Veronoje ir Londone.

„Įspūdžiai patys geriausi. Visada svajojau apsilankyti Venecijoje. Miestas ant vandens mane užbūrė. Noriu ten sugrįžti. Veronoje jaučiausi lyg antruose namuose. Ten viskas taip sava, pažįstama, artima...“, – sakė Kristina.

Paklausta, ar įsiamžino prie netoli Erbės aikštės esančios Džuljetos skulptūros, Kristina patikino galinti pasigirti fotografija su rašytojo Williamo Shakespeare'o dramos heroje. Lankydamiesi Veronoje turistai šio objekto niekada neaplenkia – daugelis mano, kad palietus Romeo mylimąją lydės sėkmė.

Gimtadienio dovaną sau jau turi

Nors Kristinos gimtadienis dar tik kitą mėnesį, dovaną sau ji jau pasidovanojo. Verslininkė užsirašė į tarptautinius profesionalius makiažo kursus „Glow Make-up School“. Išmokti tinkamai pasigražinti – sena K.Ivanovos svajonė.

„Vizažas – mano aistra. Darau makiažus draugėms, tačiau noriu tai išmokti atlikti profesionaliai. Smagu, kad patekau į kursus, kurie vyksta tik kartą per metus. Nekantriai laukiu, kada išgirsiu profesionalių dėstytojų patarimų, pasisemsiu naujos patirties“, – kalbėjo Kristina.

Moteris sakė, kad savo grožio salonuose iš klienčių dažnai sulaukia klausimų, kurie susiję su grožiu ir stiliumi. Nors ji pati ateinančių moterų ir merginų neaptarnauja, padėti stengiasi visada.

„Klientės klausia įvairiausių patarimų, todėl mano sceninė patirtis man tikrai praverčia. Būsimos nuotakos teiraujasi ne tik apie vestuvinį makiažą ar šukuosena, bet ir apie šventės vietą, fotografus. Jaučiu, kaip reikia viskuo domėtis, nes bet kada gali sulaukti netikėto klausimo. O pagelbėti juk norisi“, – nusišypsojo Kristina.

Grožio peiliu nesinaudojo

K.Ivanova įsitikinusi, kad jos amžiaus scenos kolegės be reikalo skuba pas plastikos chirurgus išvaizdą pasitobulinti grožio peiliu. Pasak jos, užtenka žinoti keletą gudrybių, kurios be vargo putlina lūpas ar paslepia patamsėjusius paakius.

„Man keista, kaip jaunos merginos didžiuojasi save žalodamos įvairiomis grožio injekcijomis. Suprantu, kai moteris ar mergina išties turi problemą – po gimdymo ar įgimtą, tačiau kam naudotis plastikos chirurgijos paslaugomis, kai nėra būtina? Pritariu tam tik tuo atveju, kai žmogus išties jaučia diskomfortą ir gyvena su didžiuliu kompleksu, kuris trukdo“, - sakė Kristina.

K.Ivanova mano, kad žinomos pramogų pasaulio moterys viešindamos plastines operacijas daro neigiamą įtaką jaunajai kartai. „Džiaugiuosi, kad plastinių operacijų bume esu išskirtinė. Grožio peiliu prie manęs niekas nėra prisilietęs. Esu natūrali, tik plaukus šviesinu dažais“, - nusišypsojo Kristina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.