Besilaukianti L.Imbrasienė ir toliau dirbs televizijoje: „Nėštumas – ne liga“

Televizijos laidų vedėjos Lauros Imbrasienės šeimoje džiugios žinios – gruodžio pradžioje ji su vyru laukia šeimos pagausėjimo. Ir nors nėštumas jau įpusėjo, moteris sako kad šiuo metu jaučiasi kaip niekad gerai, o vaikelio laukimas jai teikia begalę gerų emocijų.

Televizijos laidų vedėjos Lauros Imbrasienės šeimoje džiugios žinios - ji su vyru laukia šeimos pagausėjimo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Televizijos laidų vedėjos Lauros Imbrasienės šeimoje džiugios žinios - ji su vyru laukia šeimos pagausėjimo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Aug 21, 2013, 3:21 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:02 PM

Pasak jos, didėjančiam pilvukui netrukdys ir darbas. Jau nuo rudens ji ketina sugrįžti į LNK televizijos eterį, kur ves laidą „Padėkime augti“. „Nėštumas – ne liga, – įsitikinusi L.Imbrasienė. – Televizijoje nedirbu fizinio darbo, jis iš manęs neatima daug jėgų, todėl manau, kad dirbsiu tol, kol pati jausiuosi gerai.“

Dešimtmetį sūnų Mantą auginanti moteris sako, kad lauktis antro vaiko nė kiek ne lengviau. Pasak jos, po tiek metų pertraukos viskas vyksta tarsi pirmą kartą. Tėveliai jau žino ir būsimos atžalos lytį, tačiau apie tai garsiai dar nešneka – tai jie pasiliks sau. „Jau esame sugalvoję ir kelis skirtingus vardus, tačiau pirmiausia vaikelis turi gimti, o tada pažiūrėsim, tinka jam tas vardas ar ne“, – portalui kalbėjo televizijos laidų vedėja.

Žinią apie nėštumą L.Imbrasienės šeima priėmė su didžiausiu džiaugsmu. Pasak jos, vaikelis buvo planuotas, todėl laimė pastoti buvo dar didesnė. „Dabar visi tiesiog laukia. Tikiuosi viskas baigsis gerai“, – juokėsi ji.

Dar anksčiau L.Imbrasienė buvo sakiusi, kad augindama sūnų ji suprato, kad vaikai – didžiausias gyvenimo džiaugsmas. „Vieni iš kitų galime išmokti labai daug. Kai yra daug nuomonių, patirčių, klausimų, diskusijų viskas tik įdomiau. Gera dalintis ir reikia tai daryti, nes tada galime padėti vieni kitiems – padėti augti“, – portalui lrytas.lt teigė ji.

Pasak jos, pasaulį išvydę kūdikiai – lyg daigeliai, kuriems augti padeda begalinė meilė ir nuolatinis rūpestis. „Mes, tėvai, turime būti labai lankstūs, gebantys greitai reaguoti ir mokytis kartu, juk tik taip žengdami šalia vaikų, norėdami tobulėti užauginsime nuostabiai žydintį ir kvepiantį sodą“, – anksčiau teigė L.Imbrasienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.