Jaunimo dievukai „One Direction“ Londone parodė dėmesį lietuvei

„Laukėme 35 valandas. Bet laukimas atsipirko“, – atskriejo Deinos Kučinskaitės žinia iš Londono, kur antradienio vakarą jaunimo dievukai „One Direction“ pristatė savo filmą „One Direction: This is Us“. Lietuvaitė netvėrė džiaugsmu – nuo sekmadienio ryto Lesterio aikštėje laukusi garsiosios muzikos grupės, buvo ypač pamaloninta. Klaipėdietei Deinai pavyko prasibrauti pro tūkstantinę minią ir įsiamžinti su grupės nariu Harriu Stylesu, kuris dar spėjo lietuvės paklausti, kaip ji gyvena. Merginai taip pat pavyko gauti jo bei Niallo Horano ir Louiso Tomlinsono parašus.

Deinai (viduryje) pavyko prasibrauti pro tūkstantinę minią ir įsiamžinti su grupės nariu Harriu Stylesu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Deinai (viduryje) pavyko prasibrauti pro tūkstantinę minią ir įsiamžinti su grupės nariu Harriu Stylesu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-21 10:48, atnaujinta 2018-03-01 20:15

Tūkstančiai „One Direction“ gerbėjų stoviniavo netoli Lesterio aikštės, kad galėtų pamatyti jaunuosius atlikėjus. Kai kurie netgi praleido visą naktį po atviru dangumi.

Didžiausi gerbėjai netgi buvo pasipuošę kaukėmis su dainininkų atvaizdais.

Filmą „One Direction: This is Us“ kūrė filmo „Super Size Me“ režisierius Morganas Spurlockas, o kino juostoje pasakojama apie grupės narių gyvenimus nuo tada, kai jie dar tik kopė į populiarumo viršūnę.

Rugpjūčio 29 dieną šis filmas bus rodomas ir Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl rytų Lietuvoje laimėjo prorusiškas kandidatas?