M.Kvietkutės-Šedžiuvienės poilsis – pas geriausią draugę Norvegijoje

Grupės „Pop Ladies“ atlikėja, verslininko Andriaus Šedžiaus žmona Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė (21 m.) vasaros atostogas leidžia ne tik gimtuosiuose Šiauliuose, Vilniuje ar Lietuvos pajūryje, bet ir išvyksta pasižvalgyti po svečias šalis. Prieš keletą dienų Monika grįžo iš Norvegijos.

Monika šį kartą viešėjo ne egzotiškoje šalyje, o Europos šiaurėje. Susigundžiusi artimos bičiulės kvietimu Monika susikrovė lagaminus į Norvegiją.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Monika šį kartą viešėjo ne egzotiškoje šalyje, o Europos šiaurėje. Susigundžiusi artimos bičiulės kvietimu Monika susikrovė lagaminus į Norvegiją.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2013, 6:45 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:51 PM

Gegužės pabaigoje M.Kvietkutė-Šedžiuvienė jau buvo išvykusi pailsėti. Su grupės „Pop Ladies“ atlikėjomis Natalija Bunke, Oksana Pikul-Jasaitiene, Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaite mergina ilsėjosi Turkijoje.

Kitai kelionei Monika susiruošė tik po kelių mėnesių. Šį kartą atlikėja viešėjo ne egzotiškoje šalyje, o Europos šiaurėje. Susigundžiusi artimos bičiulės kvietimu Monika susikrovė lagaminus į Norvegiją.

„Į kelionę vykau be vyro ir be draugių. Nutariau aplankyti vieną geriausių savo bičiulių, gyvenančių Norvegijoje. Kelionė labai patiko, nes šioje šalyje lankiausi pirmą kartą, todėl įspūdžių išties netrūko“, – portalui lrytas.lt sakė Monika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.