Mios antrininkė E.Narkutė tuokėsi vilkėdama hercogienei Kate suknelę kūrusios dizainerės apdaru

Vilniaus Belmonto pramogų ir poilsio centre nuo pietų rinkosi puošniomis suknelėmis apsirengusios damos ir kostiumais vilkintys jų palydovai. Čia vyko buvusios dizainerės, „Olialia“ mergaitės, daugeliui geriau žinomos kaip dainininkės Mios antrininkė, Editos Narkutės (31 m.) ir verslininko Raimondo Leipaus (46 m.) vestuvės.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 23, 2013, 3:24 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:00 PM

Septynerius metus kartu esanti ir du vaikus auginanti pora nusprendė susituokti rugpjūčio 23-iosios popietę artimiausių draugų ir giminaičių akivaizdoje. Portalui lrytas.lt Edita sakė, kad didelės vestuvių puotos nenorėjo jos vyras. Tam neprieštaravo ir nuotaka.

Nors tuoktuves organizuoti E.Narkutei padėjo vestuvių planuotoja Elena Romanovskaja, nemažai dėmesio šventei skyrė ir ji pati.

„Visos šventės detalės vyrui bus staigmena. Kas ten žino, gal ir jis man kokį siurprizą ruošia“, – nusišypsojo Edita.

Ceremonijos vietoje kiek anksčiau už jaunuosius sukiojosi televizijos laidų vedėja, renginių organizatorė Laima Tamulytė-Stončė, geriau žinoma kaip Mama Rock'N'Roll. Ji – vestuvių šventės vedėja.

E.Narkutei, kaip ir daugumai nuotakų, didžiausias galvos skausmas buvo išsirinkti vestuvinę suknelę. Jų moteris išsimatavo net 33! Su visomis nusifotografavo ir sprendė, su kuriuo apdaru atrodo dailiausiai.

Ilgai svarsčiusi, kuo pasipuošti vestuvių dieną, Edita išsirinko dizainerės Sarah Burton kurtą ilgą baltą suknelę, kurią įsigijo viename iš sostinės salonų. S.Burton per vestuves papuošė ir hercogienę Catherine, kai ši tekėjo už princo Williamo. Ar suknelė buvo brangi, Edita neišdavė. „Nepigi“, – trumpai tepasakė nuotaka.

Nuometo E.Narkutė nenorėjo. Turint gražius plaukus nevalia jų uždengti.

Iš mergvakario pagrobė vyras

Mergvakarį Edita atšventė su dešimčia artimiausių savo draugių. Bičiulės tepasakė, kad į lagaminą susikrautų drabužių kelioms dienoms. Visa kita laikė paslaptyje. Susitikusi su merginomis Edita sėdo į automobilį ir patraukė į Rygą. Ten jų laukė keltas į Stokholmą. Kruiziniame laive lietuvės atšventė ne tik Editos, bet ir dar vienos draugės mergvakarį ir kelių bičiulių gimtadienius.

Į Rygą iš Stokholmo persikėlusios E.Narkutės laukė siurprizas. Uoste ją pasitiko mylimasis Raimondas.

„Dviese su Raimondu dviem naktims likome Rygoje. Po to automobiliu važiavome iki Estijos Parnu miestelio. Pernakvoję ten persikėlėme į Saremų salas. Kelias dienas gyvenome šalia prieplaukos esančiame prašmatniame viešbutyje. Matyti vaizdai išties sužavėjo...“, – apie romantiškai praleistą laiką su vyru pasakojo E.Narkutė.

Tačiau tai buvo tik dalis Raimondo staigmenos. Verslininkas mylimajai įteikė bilietus į atlikėjo Robbie Williamso koncertą, kuris vyko visai čia pat – Taline.

„Likau pamaloninta vyro dėmesiu man. Po vestuvių visos mūsų šeimos laukia dar viena išvyka. Su vaikais tradiciškai skrisime į Bulgariją, kur dar mėnesiui pratęsime vasarą“, – kalbėjo E.Narkutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.