Dainininkė V.Matačiūnaitė vienišių mieste irgi vieniša

„Reikia čiupti jautį už ragų – metas įsimylėti”, – nusprendė dainininkė Vilija Matačiūnaitė (27 m.). Gal ją įkvėpė naujas TV3 muzikinis šou „Romeo ir Džiuljeta”, kurį žinoma atlikėja ves?

„Reikia čiupti jautį už ragų – metas įsimylėti”, – nusprendė dainininkė Vilija Matačiūnaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Reikia čiupti jautį už ragų – metas įsimylėti”, – nusprendė dainininkė Vilija Matačiūnaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Kaikarytė

Aug 29, 2013, 1:40 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:27 PM

Televizijos projekto „Auksinis balsas” nugalėtojai visos draugės pasakoja apie savo meilės romanus, o jai kol kas tenka tik klausytojos vaidmuo. Norėtų ir ji dalintis savo išgyvenimais, bet tai nėra paprasta. Mat stiprią asmenybę, kokios ji trokšta, sutikti nelengva.

Nepadeda tam ir Londonas, kur ji gyvena jau antri metai, – juk jis vadinamas vienišių miestu, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Vilija atvira: atvykus į Londoną teko šiek tiek palaukti sukandus dantis, kol susirado darbą, džiuginantį jos širdį. Ji dainuoja gospelo chore ir Londono centre esančiame karaokės klube „Bag O’Nails”. Būtent jame 1967 metais seras Paulas McCartney sutiko savo būsimą žmoną Lindą, čia dainavo Jimi Hendrixas.

Vilijai patinka klubo nuotaika ir dabartiniai savininkai – vienas jų puikiai dainuoja, o kitas tiesiog mėgaujasi muzika.

Lietuvė jaukiai jaučiasi dideliame mieste, nes čia gyvena jos sesuo, dėdė, krikšto tėvas su šeima. Savaitgaliais stengiasi su jais pasimatyti.

Vilija lanko salsos ir kapueiros pamokas, taip pat užsiima joga. Pastaroji ypač praverčia judriame mieste.

„Parskrendu į Londoną, išeinu rytą ramiai išgerti kavos. Ir negaliu ramiai eiti, nes žmonių banga pradeda nešti, įsuka į pašėlusį ritmą. Tad keletą kartų per savaitę atsipalaiduoti, giliai pakvėpuoti per jogos pratybas labai gera”, – pasakojo atlikėja.

Ko ji palinkėtų žmonėms, ketinantiems, bet nesiryžtantiems išvykti į svečią šalį? Svarbiausia – žinoti, kodėl nori išvykti. Dainininkė daug pasiekė Lietuvoje, tad tuomet ir panoro išbandyti save kitur.

„Pirmiausia save atrasti reikia namuose, kitaip klajonės po pasaulį ir atsitiktiniai darbai tik dar labiau išblaškys ar prislopins ambicijas”, – įsitikinusi V.Matačiūnaitė.

Ji jaučia spaudimą grįžti namo – draugai tikina net darbų surasią, kad tik linksmuolė būtų arčiau. Tačiau Vilija mano, kad vis tiek nebūtų visada linksma, – projektai prasideda ir baigiasi, o kas tada?

Atlikėja nori dainuoti ir iš to gyventi. Tuomet nesvarbu, kokiame krašte, – tai galėtų būti net ir šaltasis Sibiras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.