Neįprasto triračio G.Juodeikai išbandyti nesutrukdė net sugipsuota koja

Visos žvaigždės prisipažino, kad keistus triračius išbandė pirmą kartą.

Daugiau nuotraukų (1)

Vėjūnė Inytė

2013-08-30 16:13, atnaujinta 2018-03-01 15:53

Į artėjančios Rugsėjo 1-osios proga Kaune surengtą saugaus eismo akciją įsijungė ir žinomi šalies žmonės – baleto šokėjas Nerijus Juška, virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, iliuzionistas Mantas Wizard, dizainerė Gintarė Ačaitė, grupės „Andrew Flame“ lyderis Andrius Grybauskas, dailiojo čiuožimo atstovė Rūta Gajauskaitė.

Taip pat atvyko renginių organizatorės Kristina Kaikarienė, Jurga Anusauskienė, Aida Januškevičienė, Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius.

Į renginį pasiramstydamas ramentais nepatingėjo atšlubuoti ir šoumenas G.Juodeika. Kauniečiui neseniai trūko kojos raiščiai, todėl ją teko sugipsuoti.

Žinomi žmonės dalyvavo neįprastų triračių, vadinamų traikais (angl. trikke) varžybose. Jie juda paklusdami važiuojančiojo jėgai, primena čiuožimą slidėmis.

Visos žvaigždės prisipažino, kad keistus triračius išbandė pirmą kartą.

Kiek pasitreniravus, įvyko varžybos. Šou pasaulio atstovai varžėsi, kuris greičiausiai įveiks 20 metrų atstumą. Iš pradžių lyderis buvo N.Juška. Ne prasčiau pasirodė ir K.Kaikarienė.

M.Wizard mago sugebėjimai nepadėjo. Vyras pažeidė taisykles, bevažiuodamas pasispyrė koja, todėl startavo antrą kartą.

Visi sulaikę kvapą stebėjo, kai ant triračio atsistojo G.Juodeika. Jis sėkmingai įveikė trasą ir įrodė, kad pramogauti galima net ir sugipsuota koja.

Varžybas laimėjo muzikantas A.Grybauskas. Laimėtojas prisipažino, kad pakviestas dalyvauti turnyre domėjosi neįprasta transporto priemone. Važiuoti ja pasirodę nesudėtinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.