Neištvėrusi A.Jagelavičiūtė iškoneveikė V.Jakutienės išvaizdą ir gyvenimo būdą

Socialiniai tinklai vis dažniau tampa erdve, kurioje žmonės išlieja pagiežą. Nuo piktų komentarų nesusilaiko ir įžymybės. Štai Agnė Jagelavičiūtė, garsėjanti kandžiais pasisakymais grupės „Projektas kitokios“ narių atžvilgiu, šįkart savo kritikos strėles nukreipė į „Naujų pupyčių“ narę Vitą Jakutienę.

Stilistė Agnė Jagelavičiūtė (kairėje) savo kritikos strėles nukreipė į „Naujų pupyčių“ narę Vitą Jakutienę.
Stilistė Agnė Jagelavičiūtė (kairėje) savo kritikos strėles nukreipė į „Naujų pupyčių“ narę Vitą Jakutienę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-30 18:45, atnaujinta 2018-03-01 15:44

Stilistę papiktino, kad du vaikus auginanti dainininkė pozuoja fotografams vilkėdama tik maudymosi kostiumėlį.

„Galvojau, kad tos dvi skrudintos vištos yra durniausios Lietuvoj, bet droidas, rodos, nepasiduos ir išplėš iš jų tą titulą. Esu tikra, kad jau apsitarė su vyru, kad galbūt reikės duot kokį interviu be triusikų. Jis pamąstė, kad ir taip ji retai juos dėvi, ir didesnio nuostolio nebus. Be to, pagal panetke, jei tavo bobos nenori p***i tavo draugai, tai negi tu lochas ją p**i? Viskas čia jiems savaime suprantama pasirodė“, - savo „Facebook“ anketoje rašė A.Jagelavičiūtė.

Po šio skambaus stilistės pasisakymo jos draugai sujudo – beveik niekas nesuprato, ką ji turi omenyje. Agnė ilgai nelaukė ir paaiškino, ką vadina „droidu“.

Droidas yra besmegenė dilba su nesusičiaupiančiom lūpom, smakro implantu, papais didesniais už galvą, su svajone pasididint dar ir šikną. Dviejų vaikučių, kaip mėgsta pabrėžt, mama, kuriai jokių problemų voliotis ant šunų prišiktos žolytes, kad tik gaut nors lašą dėmesio. Ir pabarabanu, kad kai tie jos vaikučiai eis į mokyklą, tai sužinos, kad mamytė – kur*a. Gal ji ir ne kur*a, bet pažiūrėsiu, kaip ji tai aiškins. Nes jei tu apsirengus stiuardesės uniforma, tu turbūt – stiuardesė“, – po nuoroda apie V.Jakutienės fotosesiją Valakampių paplūdimyje rašė A.Jagelavičiūtė.

Į diskusiją apie V.Jakutienės išvaizdą ir gyvenimo būdą įsivėlė realybės šou „Pilis“ dalyvė Dana. Ji aiškino Agnei, kad kitų žmonių smerkti nevalia, ypač – viešai. Vis dėlto dauguma žmonių palaikė A.Jagelavičiūtės pusę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.