M.Jampolskis ir R.Uzialkaitė prieš vestuves miegojo atskirai (vestuvių nuotraukos)

Palangos viloje „Auska“ šeštadienį vestuves šventė aktorius Marius Jampolskis (35 m.) ir jo mylimoji Renata Uzialkaitė (27 m.). Uždaroje ceremonijoje buvo pakviesti dalyvauti poros šeimos nariai ir artimiausi draugai.

M.Jampolskis ir R.Uzialkaitė vienas kitam prisiekė amžiną meilę.<br>A.Kubaičio nuotr.
M.Jampolskis ir R.Uzialkaitė vienas kitam prisiekė amžiną meilę.<br>A.Kubaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Aug 31, 2013, 4:45 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:31 PM

Marius ir Renata pajūryje apsistojo jau nuo penktadienio. Tiesa, sužadėtiniai laikėsi tradicijos vestuvių rytą sutikti atskirai - M.Jampolskis ir R.Uzialkaitė nakvojo atskiruose kambariuose.

Specialiai dėl vestuvių į Palangą atvyko ir „Yury“ grožio salone dirbantis stilistas. Jis pasirūpino nuotakos šukuosena.

Ceremonija prasidėjo 16 valandą. Pora itin vengė smalsuolių dėmesio.

Nors buvo planuota, kad tuoktuvės vyks paplūdimyje, o puota - viloje, įvyko kitaip. Nors oras Palangoje - geras, nepanorę pašalinių žmonių žvilgsnių jaunieji pakeitė planus. Pasveikinti M.Jampolskio ir R.Uzialkaitės draugai rinkosi į palapinę uždaroje "Auskos" teritorijoje.

Tarp svečių - dainininkė Aistė Pilvelytė, politikas Stanislovas Buškevičius, atlikėja, M.Jampolskio scenos partnerė Irūna Puzaraitė su bendražygėmis iš grupės "Studentės", dainininkas Justas Lapatinskas, TV laidų prodiuseriai Saulius Bartkus ir Laurynas Šeškus, aktorius Džiugas Siaurusaitis. Taip pat - gausybė kitų Mariaus kolegų iš teatro ir pramogų pasaulio: Stanislavas Stavickis - Stano, Ramūnas Rudokas, Adolfas Večerskis ir Žilvinas Žvagulis su žmonimis, grupė "Patruliai".

Lrytas.lt žiniomis, puota užsakyta 90-čiai žmonių. Šventę organizuoti buvo patikėta vestuvių planuotojoms "KM vestuvės".

Palaiminti sutuoktuvių žiedų į ceremoniją atvyko Karinio jūrų laivyno kapelionas Romualdas Ramašauskas - dvasininkas atriedėjo motociklu.

Pamatę, kad prie įėjimo į "Auską" galima matyti tai, kas vyksta kieme, vestuvių organizatoriai ją uždengė audeklu, o į tarpus tarp medžių įkėlė skėtį.

Po 16 valandos palapinėje pasigirdo romanso garsai - taip buvo pasitikta nuotaka, kurią atlydėjo tėvas. Ceremonijoje dalyvavę žmonės lrytas.lt pranešė, kad M.Jampolskis atrodė labai susijaudinęs - atrodė, jog net negirdėjo, ką jam sakė porą sutuokusi civilinės metrikacijos darbuotoja.  Santuokos ceremonijoje R.Uzialkaitė priėmė vyro pavardę - tapo Renata Jampolske.

Po ceremonijos jaunieji su svečiais ketino nusifotografuoti vilos terasoje, iš kurios atsiveria gražus vaizdas, tačiau vėl persigalvojo, pamatę netoliese esančius žurnalistus ir fotografus.

Marius ir Renata susižadėjo po pusantrų metų draugystės. M.Jampolskis širdies draugės Renatos rankos paprašė menininkams simbolinę dieną - „Sidabrinių gervių 2012“ apdovanojimų ceremonijos vakarą. Portalui lrytas.lt R.Uzialkaitė sakė, kad piršlybos jai buvo visiškai netikėtos. M.Jampolskis priklaupęs ant kelių sužadėtuvių žiedą jai įteikė namuose - tokią dviem žmonėms svarbią akimirką norėjosi pasilikti tik sau – aplinkinių dėmesys peršantis nereikalingas.

„Tai – žmogus, kuris manimi rūpinasi ir nieko nereikalauja už tai atgal. Kai nereikalauja, tada ateina didžiulis noras duoti“, - po piršlybų kalbėjo M.Jampolskis.

Tai antrosios Mariaus vestuvės. Kai jis piršosi Renatai, oficialiai tebebuvo vedęs. Su buvusia žmona Aiste aktorius išsiskyrė prabėgus mėnesiui nuo piršlybų R.Uzialkaitei. Su Aiste Marius augina sūnų Dovydą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.