Po 10 metų į rankas paėmusi gitarą K.Nemycko uždainavo su N.Bunke ir B.Skurstene

Televizijos projektų choreografo Manto Svirskio su šokių namų BG atidarymu atvyko pasveikinti ne tik jo esami ir buvę auklėtiniai, bet ir šalies scenos garsenybės. Susirinkę stebėjo smagų vaikų ir tėvų gatvės šokių pasirodymą bei klausėsi profesionalų atliekamų kūrinių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2013, 8:01 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:10 PM

Buvusio LNK projekto „Kviečiu šokti.Pažadinta aistra“ ir dabartinio TV3 televizijos muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ choreografo M.Svirskio su šokių studijos atidarymu atvyko pasveikinti jo buvusi mokinė, atlikėja Katažina Nemycko, kuri su šokėju Dainiumi Dimša triumfavo „Kviečiu šokti.Pažadinta aistra“ finale.

Atsidėkodama už suteiktas pamokas Katažina po dešimties metų pertraukos paėmė į rankas gitarą ir kartu su Natalija Bunke bei Baiba Skurstene užtraukė kūrinį „Laukų gėlė“. Tai buvo moterų simbolinė dovana Mantui.

Jaukiai įsitaisiusios ant žemės N.Bunkė, K.Nemycko ir B.Skurstenė privertė visus susirinkusius susėsti aplink jas ratu ir kartu uždainuoti. Šalia atlikėjų pritūpė ir pats šokių studijos savininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.