Prieš mėnesį su buvusiu vyru išsiskyrusi R.Masiulytė: „Žiemą išteku“

„Mes jau seniai kartu, bet liko paskutiniai mėnesiai iki mūsų vestuvių, todėl gavau oficialų pasipiršimą“, – portalui lrytas.lt sakė žiemą už mylimojo Vimalio Ramchurno ištekanti dainininkė Raimonda Masiulytė. Iš Mauricijaus kilęs vaikinas ir Airijoje gyvenanti lietuvė jau kurį laiką vienas kitą vadina sužadėtiniais, tačiau apie būsimas vestuves garsiai kalbėti ėmė tik dabar.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

2013-09-05 21:32, atnaujinta 2018-03-01 13:08

Kone prieš mėnesį ji oficialiai nutraukė ketverius metus trukusią santuoką su pakistaniečiu Sherazu Iqbalu Langirialiu, todėl nenuostabu, kad padėtas taškas su buvusiu vyru paskatino ją kurti naujus gyvenimo planus. „Nusprendėme nebelaukti. Dabar jau galime tai daryti“, – sakė Raimonda.

Internete ji paviešino sužadėtuvių žiedo nuotrauką, prie kurios parašė: „Taip. Yes. Oui. Can't wait!“. „Žiemą išteku“, – linksmai patikino ji.

Tačiau daugiau apie būsimų vestuvių detales ji kalba atsargiai ir visų planų neišduoda. „Svarbiausia, kad susijungsime prieš Dievą. Vestuvės vyks katalikų bažnyčioje. Vėliau leisime laiką gražioje aplinkoje su artimiausiais žmonėmis“, – pasakojo Raimonda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.