Įžymybės prie vairo sėda ir įkaušę

Pramogų pasaulio įžymybės – ne šventieji. Pagunda išgerti alkoholio užvaldo ir juos. Dar blogiau, kad įkaušę jie neatsispiria potraukiui sėsti prie vairo.

Dainininkė Mia.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Dainininkė Mia.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 7, 2013, 1:04 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:35 PM

Šių metų balandžio 11-osios naktį sostinėje neblaivi prie vairo įkliuvo dainininkė. Jos organizme buvo 1,03 promilės alkoholio. Moteris tikino tą vakarą išgėrusi dvi taures vyno.

Pernai Vilniuje įkliuvo kompozitorius ir dainininkas Deividas Zvonkus. Alkoholio tikrintuvas parodė 0,5 promilės. Įžymybei skirta 1250 litų bauda, metams atimtas vairuotojo pažymėjimas.

Ketveriems metams su vairuotojo pažymėjimu turėjo atsisveikinti aktorius Ramūnas Cicėnas, 2011-ųjų rugsėjo 15-ąją alumi malšinęs liūdesį dėl šalies krepšinio rinktinės pralaimėjimo Makedonijai. Aktoriaus vairuojamas automobilis užlėkė ant saugumo salelės ir trenkėsi į šviesoforą. R.Cicėno kraujyje buvo 2,06 promilės.

Dainininkas Egidijus Dragūnas už tai, kad vairavo neblaivus (1,7 promilės alkoholio) ir pažeidė eismo taisykles, vairuotojo pažymėjimo neteko pustrečių metų ir turėjo sumokėti 3000 litų baudą.

Metams vairuotojo pažymėjimo buvo netekusi ir atlikėja Daina Bilevičiūtė. Ji dar turėjo sumokėti 1500 litų baudą už tai, kad vairavo neblaivi (0,7 promilės).

Už tai, kad vairavo išgėrę, vairuotojo pažymėjimo yra netekę aktoriai R.Rudokas, A.Sakalauskas, kiti meno ir pramogų pasaulio atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?