G.Alijeva netrukus gimsiančiam sūnui išrinko karališką transporto priemonę

Dainininkės karjerą apleidusi Goda Alijeva šiomis dienomis visu tempu ruošiasi itin svarbiam gyvenimo įvykiui. Vos po poros mėnesių Alijevų namuose turėtų krykštauti mažylis: Goda ir Rolandas laukia sūnaus. Vardas berniukui – jau beveik išrinktas. O praėjusią savaitę Vilniuje duris atvėrusioje parduotuvėje „MiniMood“, Goda savo naujagimiui išsirinko ir nupirko visą kūdikio kraitelį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-09 14:15, atnaujinta 2018-03-01 12:03

Trejų metukų dukrytę auginanti Goda jau senokai kalbėjo apie tai, kad norėtų susilaukti dar vieno mažylio. Taigi, antrojo vaikelio gimimas – labai lauktas įvykis visai Alijevų šeimai. „Ypač brolio gimimo laukia Tėja. Dukrytė pažadėjo, kad ji man padės jį ir maitinti, ir sauskelnes keisti. Jeigu leisime, žada netgi panešioti“, – džiaugiasi Goda.

Nors moteris turi daugybę kūdikiams reikalingų reikmenų, kuriuos saugojo dar nuo dukrytes gimimo, prieš keletą dienų scenos žvaigždė ryžosi įsigyti labai svarbių dalykų, kurie palengvins jos buitį ir padės auginti sūnų.

Į parduotuvę užsukusi Goda pirmiausia susidomėjo vaikiškais vežimėliais. Ilgai rinkusis patogiausią transporto priemonę galiausiai ji apsistojo prie itin patogaus ir stilingo firmos „Bebecar“ vežimo. Goda neabejoja, kad kūdikiui tai – ideali, o tėvams – patogi bei funkcionali transporto priemonė.

Specialiai iš Kauno į naują parduotuvę Vilniuje atvykusi Goda negalėjo atsispirti ir kitiems siūlomiems produktams. Iš parduotuvės ji išėjo net su trimis milžiniškais krepšiai, kuriuose – viskas jos būsimam berniukui.

Iškart po vizito į parduotuvę Goda atsipūtė netoliese esančioje kavinukėje. Užsisakiusi didelį gabalą šokoladinio torto dainininkė neslėpė, kad šiuo metu yra priaugusi 8–9 kilogramus. Dar liko 2 nėštumo mėnesiai, tad svoris, be abejonės, augs dar daugiau, tačiau Goda tikino, kad šie pasikeitimai jai malonūs. Tiesa, ji pridūrė, kad nevalgo tiek daug, kiek laukdamasi Tėjos.

Scenos garsenybė neslėpė, kad labai daug domėjosi alternatyviais gimdymo būdais, tačiau ilgai nedvejojusi liko ištikima tradicijoms. Alijevų sūnus pasaulį išvys Kauno klinikose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.