Balyje su pasaulio gražuolėmis viešinti Lietuvos atstovė R.E.Mazurevičiūtė sulaukė staigmenų

Šių metų gražiausia lietuve išrinkta Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (22 m.) jau visą savaitę mėgaujasi Indonezijos Balio salos kraštovaizdžiu, saule ir vietinių gyventojų jai skiriamu dėmesiu. Čia vyksta „Mis pasaulis 2013“ grožio konkursas, kuris kiek vėliau persikels į Indonezijos sostinę Džakartą.

„Gamta fantastiška, tačiau nėra kada ja pasigrožėti, nes grafikas detaliai sudėliotas nuo ryto iki vakaro. Bet, kaip sakoma, darbas žmogų puošia“, - nusišypsojo lietuvė. Rūta Elžbieta prasitarė, kad Balyje sunkiai pripranta prie karščio ir drėgmės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Gamta fantastiška, tačiau nėra kada ja pasigrožėti, nes grafikas detaliai sudėliotas nuo ryto iki vakaro. Bet, kaip sakoma, darbas žmogų puošia“, - nusišypsojo lietuvė. Rūta Elžbieta prasitarė, kad Balyje sunkiai pripranta prie karščio ir drėgmės.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Sep 10, 2013, 1:11 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 9:13 AM

R.E.Mazurevičiūtė tikino, kad laiko pailsėti ir kaip reikiant apžiūrėti salos grožybes beveik nėra. Repeticijos su kitų šalių atstovėmis trunka net devynias valandas. Visai tai tam, kad gražuolės tinkamai reprezentuotų šalį.

„Gamta fantastiška, tačiau nėra kada ja pasigrožėti, nes grafikas detaliai sudėliotas nuo ryto iki vakaro. Bet, kaip sakoma, darbas žmogų puošia“, – nusišypsojo lietuvė. Rūta Elžbieta prasitarė, kad Balyje sunkiai pripranta prie karščio ir drėgmės.

Portalui lrytas.lt Rūta Elžbieta pasakojo, kad nusileidus lėktuvui egzotiškoje žemėje pasijuto tikra žvaigžde. Ją ir kitas merginas lydėjo apsaugos darbuotojai, vietiniai gyventojai kvietė nusifotografuoti.

„Kol keliavome į viešbutį grožėjomės gamta, architektūra, egzotiškais augalais. Pastatų puošyba priminė mažus meno kūrinius“, - susižavėjo Baliu neslėpė lietuvė.

Kiekviena gražuolė atsakingai ruošėsi ne tik konkurso finalui, talento ir tradicinio drabužio pristatymui, bet ir atidarymo ceremonijai, kuri jau įvyko rugsėjo 8 dieną. Ant scenos pasirodė ir R.E.Mazurevičiūtė, pasipuošusi galerijos „Snobė“ balta, nėriniuota suknele. Iš viso mergina į lagaminus sutalpino 60 suknelių. Net dvi išskirtines sukneles jai padovanojo dizaineris Juozas Statkevičius.

Balyje R.E.Mazurevičiūtė sulaukė malonių staigmenų. Viešbučio kambaryje ant lovos rado dailiai supakuotus rankšluosčius su išsiuvinėta savo pavarde ir chalatą, kurį puošė užrašas „Lithuania“.

„Dėl tokių staigmenų persikelčiau į skirtingus viešbučių kambarius kiekvieną dieną. Dabar gyvenam tikrai kaip princesės“, – nusijuokė iš Garliavos kilusi teisės studentė. Rūta Elžbieta kambariu dalijasi su gražuole iš Latvijos Eva Dombrovska.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.