M.Kvietkutė-Šedžiuvienė toliau tobulėja – mergina ėmėsi naujos veiklos

Dvidešimt dvejų metų atlikėja Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė rūpinasi savo išvaizda ne tik tam, kad scenoje puikiai atrodyti šalia kitų grupės „Pop Ladies“ merginų. Vyrui, verslininkui Andriui Šedžiui ji graži ir be makiažo. Vizažo subtilybės – nauja merginos aistra, todėl Monika nuolat domisi, kas naujo akių vokų šešėlių ir lūpų dažų spalvų paletėje.

Prieš lipdama į sceną M.Kvietkutė-Šedžiuvienė kruopščiai paryškina akis ir lūpas, skaistalais suteikia skruostams gyvumo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Prieš lipdama į sceną M.Kvietkutė-Šedžiuvienė kruopščiai paryškina akis ir lūpas, skaistalais suteikia skruostams gyvumo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-10 20:42, atnaujinta 2018-02-22 08:37

Prieš lipdama į sceną M.Kvietkutė-Šedžiuvienė kruopščiai paryškina akis ir lūpas, skaistalais suteikia skruostams gyvumo. Jauna moteris kiekvieną dieną daug nesidažo, tačiau prieš lipdama į sceną kosmetikos negaili. Monika yra baigusi makiažo kursus, todėl prieš koncertus save gražina pati. Tiesa, kitų grupės narių nedažo. Kaip pati mergina sakė, Natalija Bunkė, Oksana Pikul-Jasaitienė ir Liepa Mondeikaitė tai moka pasidaryti pačios.

Kalbėdamasi su portalu lrytas.lt M.Kvietkutė-Šedžiuvienė neslėpė, kad vasarą darydama makiažus šiek tiek uždarbiavo. Atėjus rudeniui darbai sustojo, mat mergina nori dar labiau įsigilinti į vizažo gudrybes. Šiuo metu Monika mokosi, kaip priauginti blakstienas. Dabar šiaulietė klientes galės ne tik profesionaliai nugrimuoti, bet ir pailginti blakstienas.

„Vasarą prisiauginau blakstienas ir aš. Labai patogu, ypač koncertuojančioms merginoms“, – kalbėjo atlikėja, atvykusi į makiažo studijos „Make My Day“ atidarymą Vilniuje.

Ar Monika vos tik atsikėlusi ryte skuba į vonios kambarį prie veidrodžio užsitepti storą sluoksnį kreminės pudros? Mergina patikino, kad ne. Jeigu nėra filmavimų, koncertų ar išskirtinių progų, dekoratyvine kosmetika veido be reikalo nealina.

„Niekaip neapsieičiau be lūpų blizgio ar balzamo. Sunku pasakyti, be kokios kosmetikos priemonės išsiversčiau. Kuo daugiau dirbu grožio srityje, tuo labiau įsitikinu, kad norint padaryti tinkamą makiažą, reikia daug įvairių kosmetikos priemonių, kurias kartais moterys pamiršta“, – sakė M.Kvietkutė-Šedžiuvienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.