Problemų su alkoholiu turėjęs R.Žilinskas trauks E.Vareikį iš dugno

LNK televizijos infošou KK2 šį antradienio vakarą 19.30 val. pasakos, kaip Egidijų Vareikį iš liūno užsimojo ištraukti Seimo kolega Rokas Žilinskas.

R.Žilinskas labai išgyvena ir jam gaila E.Vareikio. Juk pats Rokas yra pabuvojęs tokioje pavojingoje būsenoje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
R.Žilinskas labai išgyvena ir jam gaila E.Vareikio. Juk pats Rokas yra pabuvojęs tokioje pavojingoje būsenoje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2013, 2:58 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:59 AM

Pats neseniai problemų su alkoholiu turėjęs Rokas nusprendė nepalikti Egidijaus Vareikio vieno akistatoje su savo bėda. Todėl jau oro uoste iš Romos pargrįžtančio politiko be žmonos Rozvitos Vareikienės laukė ir Rokas Žilinskas.

„Norėjau jį nuraminti, kad jis yra ne vienas, kad esu ne tik aš, bet ir daug kitų jį suprantančių ir atjaučiančių ir gero linkinčių žmonių. Noriu nuraminti ir parodyti kelius, kaip reikia eiti toliau“, - LNK laidai KK2 pasakojo Rokas Žilinskas.

R.Žilinskas labai išgyvena ir jam gaila Vareikio. Juk pats Rokas yra pabuvojęs tokioje pavojingoje būsenoje.

„Vos nenumiriau. Medikai sako, kad jeigu pagalba būtų pavėlavusi, aš jau būčiau išėjęs Anapilin. Dabar aš suprantu, kad bilietas atgal man buvo duotas ne veltui ir aš gyvenu gyvenimą skolon. Nenoriu apvilti šeimos, draugų, kolegų, kurie į mane sudėjo tiek atjautos, tiek pastangų ir tiek vilčių“, - prisipažino Rokas.

Ne visi žino, jog Vareikis yra išgyvenęs artimiausio žmogaus netektį. Ir iki šiol dėl to labai išgyvena. Rokas kviečia Vareikį į savo glėbį - nes draugystė su bokalu prie gero neprives.

„Atjaučiu Egidijų Vareiki ne kaip Seimo narį, o kaip žmogų. Dabar jam reikia ištiesti ranką, reikia, kad jis priimtų ta ištiestą pagalbos ranką ir ištraukti jį iš duobės“, - KK2 konstatavo R. Žilinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.