Šalia „Stožice“ arenos parketo – žavios krepšininkų mylimųjų šypsenos

Ant „Stožice“ arenos parketo trečiadienio vakarą pasirodę Lietuvos krepšininkai tribūnose išvydo ne tik ištikimuosius sirgalius, bet ir jau savaitę nematytus veidus. Žaliosiose „Stožice“ tribūnose žaidėjus pasitiko jų mylimosios. Tiesa, antrųjų pusių palaikymu Europos čempionato E grupės rungtynėse su Prancūzija džiaugiasi kol kas tik trys krepšininkai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 10:34 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:30 AM

Visai šalia aikštės rungtynes stebėjo Martyno Pociaus žmona Viktorija ir Mindaugo Kuzminsko širdies draugė Eglė Andreikaitė. Netoli arenos matėsi ir Jono Valančiūno sužadėtinė Eglė Ačaitė.

E.Andreikaitė ir V.Pocienė vilkėjo marškinėliais, pažymėtais tokiais pat numeriais, kokiais Lietuvos rinktinėje vilki jų išrinktieji. Viktorija vilkėjo 7 numeriu pažymėtais marškinėliais su užrašu „Pocius“, o ant Eglės, kurios skruostą puošė nupiešta trispalvė, marškinėliuose buvo suraitytas numeris 6 ir M.Kuzminsko pravardė „Kuzia“.

Merginos kartu stebėjo įtemptas rungtynes, o per jų pertrauką nusifotografavo su Europos čempionato simboliu „Lipko“.

Pirmajame etape Jesenicėse kovoję Lietuvos krepšininkai „Podmežakla“ arenos tribūnose mylimųjų neieškojo – jos B grupės rungtynes žiūrėjo Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.