„Pupytė“ V.Jakutienė atskleidė, kiek mililitrų silikono yra jos krūtinėje

Vita Jakutienė „Valandoje su Rūta“ ketvirtadienio vakarą buvo atvira. Į vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės klausimą, kiek silikono yra jos krūtinėje, grupės „Naujos pupytės“ narė atsakė itin tiksliai. Ne vieną plastinę operaciją ir kitokias tobulinimo procedūras ištvėrusios merginos tikina, kad operacijos joms buvo būtinos, nes scenoje merginų grupės narės turi būti tobulos. Tai, kad joms dvidešimt keleri - ne kliūtis tobulinti savo kūnus.

V.Jakutienė neslepia - prie jos grožio prisidėjo plastikos chirurgai.<br>M.Patašiaus nuotr.
V.Jakutienė neslepia - prie jos grožio prisidėjo plastikos chirurgai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2013, 12:45 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:07 AM

Pūstos lūpos, didintos krūtinės, nusiurbti riebalai. Ką jaunos moterys darys dar po 10 metų? Tiesa, gražiais kūnais populiarumo pasiekusios „pupytės“ skundžiasi, kad labiausiai jas skaudina aplinkinių replikos, esą jos rūpinasi savo seksualumu, o ne vaikais.

„Mano krūtinėje – 375 mililitrai silikono“, – laidoje prisipažino V.Jakutienė.

Viešai atliekamos plastinės operacijos – puiki reklama plastikos chirurgams ar spaudimas jaunoms moterims? Maždaug – būkit tobulos, kitaip ne kažin ko vertos.

„Tai genocidas prieš moteris“, – apie plastines krūtų operacijas pareiškė žinoma manekenė Eglė Grėbliauskaitė. Keturių vaikų mama pasipiktinusi, kad dabar diktuojama pornoestetika, dirbtinis grožio kultas verčia pagimdžiusias moteris ir jaunas merginas galvoti, kad jos taps patrauklios tik silikonu prisipildžiusios krūtis.

O gal geriau apskritai negimdyti, juk gimdymas darko figūrą? Lietuvoje neskelbiama, kiek tokių operacijų baigiasi komplikacijomis“, – sakė E.Grėbliauskaitė.

„Aš esu mačiusi tokių merginų, kurioms joms kalbant ar juokiantis veidas net nejuda“, – sako TV laidų vedėja Zita Kelmickaitė. Ji šmaikščiai pailiustravo, kur toks grožio kultas veda: „Tada vakare išsiimam dirbtinius dantis, nusiklijuojam blakstienas ir „nusišriubuojam papus“. Vis dėlto toje pat laidoje Z.Kelmickaitė primena kitą kraštutinumą – lietuviai apsileidę, neprisižiūri.

„O man gražu“, – apie „pupyčių“ grožį prabilo laidų prodiuseris ir vedėjas Kristupas Krivickas. Jis prodiusavo ne vieną laidą, kuriose plastikos chirurgai „tobulino“ savanorius. Tris dukras auginantis žurnalistas nesakė „ne“, paklaustas, kaip elgtųsi, jeigu plastinės operacijos paprašytų dukra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.