Bjaurių staigmenų Balyje patyrusi R.E.Mazurevičiūtė nerimauja dėl gandų

Iš Garliavos kilusi „Mis Lietuva 2013“ titulo laimėtoja Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (22 m.) Balio saloje toliau tęsia pasiruošimą rugsėjo 28 dieną Džakartoje įvyksiančiam „Mis pasaulis“ finalui. Lietuvė prisipažino, kad laiko tinginiauti vis dar nėra. Repeticijos, vakarienės, įvairios rungtys merginą verčia kiekvieną dieną vis labiau pasitempti. Tačiau gražuolė stipri, jos nuotaikos nesugadino net ir įvykę kuriozai. Sunerimti verčia tik sklindantys nemalonūs gandai.

R.E.Mazurevičiūtė pasakojo, kad sklinda kalbos, jog rugsėjo 14 dieną suplanuotas skrydis iš Balio į Indonezijos sostinę Džakartą, kurioje ir įvyks konkurso finalas, gali būti atšauktas<br>Asmeninio archyvo nuotr.
R.E.Mazurevičiūtė pasakojo, kad sklinda kalbos, jog rugsėjo 14 dieną suplanuotas skrydis iš Balio į Indonezijos sostinę Džakartą, kurioje ir įvyks konkurso finalas, gali būti atšauktas<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Sep 13, 2013, 6:53 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 6:19 AM

Prieš pat pasirodymą – nesklandumai

R.E.Mazurevičiūtė jau dalyvavo sporto ir paplūdimio gražuolės rungtyse. Nė vienose varžybose titulo nepelnė, tačiau dėl to šypsena nuo jos veido nedingo. Kaip ir tada, kai prieš lemtingą išėjimą ant scenos per atidarymo ceremoniją kita dalyvė jai suplėšė suknelę. Užmynė ant šleifo ir „įtaisė“ joje skylę. Nepaisant to, Rūta Elžbieta nestokojo optimizmo.

„Svarbiausia, kad ant scenos nepargriuvau, todėl sugadinta suknelė atrodė visai menka bėda. Per pasirodymą labai jaudinausi, kad tik neužkliūčiau ir nepaslysčiau ant laiptų. Džiugu, kad taip neįvyko. Prisistatyti per trumpą laiką sekėsi labai gerai, ypač palyginti su kitomis dalyvėmis“, – nusišypsojo gražuolė.

Beveik iš karto po ceremonijos, 5 val. ryto, lietuvė ir kitos dalyvės jau kėlėsi iš lovų ir ruošėsi vėžlių šventei. Kiekviena mergina gavo po mažą pašventintą vėžlį, kuriuos saulei kylant reikėjo paleisti į vandenyną. „Vėžliai vis labiau nyksta, todėl džiaugiuosi prisidėjusi prie jų populiacijos didinimo“, – portalui lrytas.lt sakė R.E.Mazurevičiūtė.

Sulaukė pagyrų

60 suknelių – tiek jų kabo lietuvės viešbučio kambario spintoje. Mergina sakė, kad iš kitų gražuolių ir konkurso organizatorių sulaukė daug gražių žodžių pasipuošusi ilga geltona suknele. Rūtai Elžbietai teko vilkėti ir Indonezijos tradicinį kostiumą – tanduk.

Visas sukneles, išskyrus finalinę, mergina susirado pati Kauno salonuose „Snobė“, „Waggon Paris“, „Balta“, kelias jų pasiuvo jauna dizainerė Valerija. Garbingiausiai kabo finalinė merginos suknelė. Finale gražuolė pasipuoš dizainerio Juozo Statkevičiaus kūriniu.

J.Statkevičius gražuolei iš viso padovanojo dvi sukneles. Kaip pati šviesiaplaukė sakė, suknelės yra subtilios, tačiau labai gražios. „Su jomis jausiuosi išskirtinė“, – patikino garliaviškė.

Vietiniai piktinasi

Portalui lrytas.lt lietuvė jau yra sakiusi, kad vos tik nusileidusi Balio saloje pasijuto Holivudo žvaigžde. Merginą lydėjo ir tebelydi apsauga, vietiniai salos gyventojai traukia išmaniuosius mobiliuosius telefonus ir fotoaparatus, kad galėtų kartu įsiamžinti su tituluotomis gražuolėmis.

Tačiau ne visi patenkinti neretai atviromis suknelėmis po Balio salą vaikštančiomis merginomis. Didžioji Indonezijos gyventojų dalis – musulmonai sunitai, todėl jų tikėjimas nepateisina moterų, kurios per daug atvirai demonstruoja savo kūną.

R.E.Mazurevičiūtė pasakojo, kad sklinda kalbos, jog rugsėjo 14 dieną suplanuotas skrydis iš Balio į Indonezijos sostinę Džakartą, kurioje ir įvyks konkurso finalas, gali būti atšauktas. Dalis Džakartos tikinčiųjų rengia protestus prieš „Mis pasaulis“ varžytuves. Jų manymu, tokie konkursai skaldo tautą ir tikėjimą.

„Laukiam žinių, kaip viskas vyks toliau. Šiek tiek neramu, nes mano skrydis į Lietuvą suplanuotas iš Džakartos. Tikiuosi, kad Balį paliksime laiku“, – vylėsi „Mis Lietuva 2013“ titulo laimėtoja.

Mis pasaulis 2013" konkurso tiesioginę transliaciją rodys tik „Lietuvos ryto televizija" rugsėjo 28 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.