Torontas pakeitė J.Valančiūno ir L.Kleizos išvaizdą

Du Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjai Linas Kleiza (28 m.) ir Jonas Valančiūnas (21 m.) yra tie krepšininkai, kurie visuomenės dėmesio sulaukia ne tik dėl gero žaidimo, bet ir dėl savo išvaizdos.

Abu aukštaūgiai, kurie praėjusį sezoną praleido NBA lygos „Toronto Raptors“ krepšinio klube, iš Kanados į Lietuvą grįžo labai pasikeitę.<br>M.Patašiaus ir G.Šiupario nuotr.
Abu aukštaūgiai, kurie praėjusį sezoną praleido NBA lygos „Toronto Raptors“ krepšinio klube, iš Kanados į Lietuvą grįžo labai pasikeitę.<br>M.Patašiaus ir G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2013, 6:47 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 6:19 AM

Abu aukštaūgiai, kurie praėjusį sezoną praleido NBA lygos „Toronto Raptors“ krepšinio klube, iš Kanados į Lietuvą grįžo labai pasikeitę.

Pirmiausia visus nustebino L.Kleiza. Krepšininkas atsiaugino plaukus ir barzdą. Vieni Liną giria už pakitusią išvaizdą, kiti sako, kad „ežiukas“ ant galvos jam tiko labiau. Tačiau kaip L.Kleiza beatrodytų, merginų dėmesio jam netrūksta. Tiesa, į svetimas moteris Linas nesidairo. Šalia jo jau kelerius metus glaudžiasi gražuolė Agneta Karalevičiūtė.

213 centimetrų ūgio J.Valančiūnas po sezono stipriausioje krepšinio lygoje irgi grįžo vos atpažįstamas. Jonas, bent jau iš išvaizdos, atrodo gerokai sutvirtėjęs. Krepšininkas priaugo nemažai svorio. Tačiau atskleisti, kiek, nenori. Tai – tik jo ir artimųjų reikalas.

Sekdamas savo buvusio komandos draugo L.Kleizos pavyzdžiu Jonas irgi pakeitė šukuoseną ir užsiaugino barzdą. Vyras gerokai patrumpino savo plaukus ir dabar džiaugiasi plike. Kol kiti diskutuoja, ar J.Valančiūnui tinka būti plikiu, dėl sužadėtinio apsisprendimo nė kiek neabejoja Eglė Ačaitė. Žaviai merginai būsimas sutuoktinis visuomet atrodo patraukliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.