„Mis publikai“ E.Citovičiūtei užvožė milijonieriaus sūnus

Konkurse „Mis Lietuva“ laimėjusi titulą „Mis publika“ fotomodelis Elita Citovičiūtė įsitikino, kad gerbėjų dėmesys ne visada malonus. Ketvirtadienį merginą sumušė prieštaringai vertinamo milijonieriaus Sergejaus Rachinšteino sūnus Erikas.

Po užpuolimo E.Citovičiūtei teko siūti antakį.<br>„Facebook“ nuotr.
Po užpuolimo E.Citovičiūtei teko siūti antakį.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Sep 16, 2013, 5:51 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 3:40 AM

„Vaikinas priekabiavo, atstūmiau jį, bet vis tiek lindo. Jis buvo atstumtas ir užpuolė, trenkė iš galvos į galvą, pasipylė kraujas, apsvaigau, buvo daug kraujo, teko keliauti į ligoninę. Man praskelta tarp akies ir antakio. Siūlė siekia tris centimetrus.

Jaučiuosi blogai... Patyriau fizinę ir psichologinę traumas. Dažnai suskausta galva, o pats smurtautojas net nesugebėjo atsiprašyti. Be to, po įvykio jis sureagavo gan keistai. Kai atsisukau su praskelta galva, jis pradėjo keiktis ir rėkti“, – naujienų portalui lrytas.lt pasakojo Elita.

Lazdynų ligoninės medikai E.Citovičiūtei susiuvo praskeltą antakį. Pamėlusią ir patinusią akį mergina iki šiol slepia po akiniais nuo saulės.

Nors savo kaltės Erikas neneigia, jis pateikė kiek kitokią įvykių versiją. Pasak jo, Elita pati pirma užsipuolė vaikiną.

„Ji man trenkė iš galvos, aš tiesiog iš karto negalvodamas lygiai taip pat iš galvos trenkiau atgal. Skamba kiek žiaurokai, tačiau ji man yra niekas, ir, manau, kiekvienas save gerbiantis vyras būtų taip pasielgęs. Kas ji tokia, kad galėtų elgtis, kaip visiškai neišauklėta, nieko negerbianti pana. Gal tik kiek per stipriai išėjo pamokyti, bet yra kaip yra“, – tikino E.Rachinšteinas.

Jis pasakojo, kad konfliktas iškilo jiems kartu besilinksminant. Jau seniai pažįstami Erikas ir Elita susikibo dėl ne vietoje ir ne laiku pasakytų Eriko juokelių.

„Ji, taip išauklėta ir išsilavinusi, į tuos pajuokavimus moka atsakyti tik spyriais iš kojų bei smūgiais iš galvos. Žodžiu atkirsti, deja, nieko nesugeba“, – sakė Erikas.

Teisėsaugos pareigūnai bejėgiai pažaboti aferų meistrą

* Nuo E.Rachinšteino tėvo S.Rachinšteino jaučiasi nukentėję daugybė verslininkų, tačiau teisėsaugos pareigūnai vis neranda už ką nuteisti įžūlaus veikėjo.

* Nukentėję verslininkai pasisamdė advokatus, kurie susistemino visą informaciją apie jo aferas. S.Rachinšteinas gudrauja pristeigęs daugybę įmonių, nors jo pavardės nėra nei vadovų, nei akcininkų sąrašuose.

* Su S.Rachinšteinu susijusios įmonės už skolintus pinigus įgyja daug nekilnojamojo turto.

* Kai kreditoriai pradeda reikalauti pinigų, didžioji dalis vertingų objektų parduodama kitai S.Rachinšteino įmonei, o prasiskolinusios bendrovės paskelbiamos nemokiomis.

* Savo įkurtų įmonių vadovais S.Rachinšteinas buvo įdarbinęs ir benamius. Vėliau jiems kartu su savo darbdaviu teko stoti prieš teismą.

* S.Rachinšteinas Mokesčių inspekcijai skolingas kelis milijonus litų, tačiau tų pinigų valstybė taip ir neatgauna. Vienas būdų išsisukti – naikinti dokumentus. Kad ir ką darytų Mokesčių inspekcija, prieš ją iškart išdygsta Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos tyrėjų ir teisėjų statomos užkardos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?