Lietuvos krepšininkų kova į Vilniaus barus išviliojo ir šou pasaulio atstovus

Ketvirtadienis krepšinio mylėtojams – itin laukta diena. Slovėnijoje Lietuvos garbę gynusi krepšinio rinktinė kovėsi dėl galimybės peržengti ketvirtfinalio barjerą ir susirungti dėl visų taip trokštamų medalių. Valio! Nors ir nedideliu, tačiau 4 taškų skirtumu lietuviai įveikė ne pačiais lengviausiais konkurentais vadinamus italus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-19 23:57, atnaujinta 2018-02-22 00:28

Palaikyti krepšininkų kovoje su Italijos rinktine prie televizorių ekranų rinkosi ne vienas sporto aistruolis. Vieni įtemptas rungtynes stebėjo namuose, kiti rinkosi audringą bendraminčių kompaniją ir keliavo į sporto barus. Tuo tarpu būrys verslo ir pramogų pasaulio atstovų užėmė vietas sostinėje esančiame Šarūno Marčiulionio bare „Stars and Legends“.

Lietuviška atributika pasipuošę sirgaliai su jauduliu stebėjo kiekvieną žaidimo minutę ir audringais plojimais bei šūksniais palydėjo kiekvieną lietuvių į krepšį įmestą tašką. Čia netrūko gerų emocijų ir azartiškos nuotaikos.

Panašu, kad rinktinei stiprus tautiečių palaikymas padėjo – Lietuviai 81:77 nugalėjo Italijos rinktinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.