Š.Kirdeikis sostinės centre kvietė šokiu paminėti Tarptautinę taikos dieną

Šeštadienį į Vilniaus Gedimino prospekte šalia V. Kudirkos aikštės vykusį šokio flashmobą „One day one dance” nepabūgęs net darganoto oro susirinko susirinko visas būrys žmonių. Tai pasaulinio projekto „Peace one Day” dalis, kuria siekiama paminėti Tarptautinę taikos dieną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 21, 2013, 4:46 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:03 PM

Šiais metais šokti vardan taikos su šūkiu „Kam taiką skelbi tu?” kvietė VŠĮ „Savanorių centras” bei „Show Makers Akademija”. Projekto tikslas – atkreipti dėmesį ne tik į taiką pasaulyje, bet ir į taiką tarpusavyje. „Show Makers Akademijos” vadovas Šarūnas Kirdeikis sako: „Flashmobas – tai tik vienas iš būdų paminėti šią dieną. Labai smagu, kad lietuviai jau yra pakankamai drąsūs, kad išeitų į gatves šokti už taiką. Šį šeštadienį laiką praleidome puikiai!”

Taikai neabejingi liko ir kiti Vilniaus šokėjai – flashmobe šoko vaikų ir jaunimo klubas „Verdenė“, šokių studijos „Vijūnas” ir „INdY DANCE”, grupė „Boom Dance” bei Aleksandro Puškino vidurines mokyklos 11 klasės mokiniai.

„Peace one Day” iniciatyva gyvuoja nuo 1999 m., nuolat plečiasi ir kasmet sukviečia vis daugiau žmonių visame pasaulyje rugsėjo 21 d. pašvęsti taikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.