Krepšininkus Slovėnijoje palaikė ir Seimo pirmininkas, ir E.Dragūnas

Lietuvos sirgalių gretos Europos krepšinio čempionate sekmadienį neįtikėtinai pagausėjo. Paaiškėjus, kad Lietuva kausis finale, į Slovėniją atskrido ir politikų, ir dar daugiau verslininkų, ir pramogų pasaulio žvaigždžių. Tad sekmadienį tribūnose ištikimai beveik visas rungtynes stebėjusioms krepšininkų mylimosioms kompaniją palaikė ir Vilniaus meras Artūras Zuokas, ir Seimo pirmininkas Vydas Gedvilas su žmona Jolanta.

Krepšininkus palaiko ir A.Guoga, ir A. bei D.Bosai, ir V.Gedvilas su žmona Jolanta.
Krepšininkus palaiko ir A.Guoga, ir A. bei D.Bosai, ir V.Gedvilas su žmona Jolanta.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2013, 10:21 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:25 PM

„Man taip atrodo, kad pusė Lietuvos suvažiavo į Liublianą - miesto gatvės užpildytos žalia spalva. Žmonės važiuoja mašinomis, autobusais, pakilo papildomas lėktuvas iš Lietuvos. Visi tikisi aukso medalių, bet Lietuva jau ir taip daug pasiekė - sidabro medaliai yra labai svarbus laimėjimas.

Vyrai jau labai daug padarė. Bet jeigu šįvakar Lietuvos rinktinė laimėtų aukso medalius, būtų labai prasminga - juk paskutinį kartą auksą mūsų krepšininkai iškovojo prieš 10 metų“, - sakė V.Gedvilas.

Čia, kaip jau įprasta, sėdėjo ir verslininkas Antanas Guoga, jo mylimoji Aistė Šlapokaitė, verslininkas Tautvydas Barštys, prie kurio šįkart prisijungė ir dainininkas Egidijus Dragūnas su drauge Eleonora. Rungtynių nepraleido ir prieš kelias dienas į Liublianą atskridę verslininkai Antanas ir Daina Bosai.

Verslininkė D.Bosas šeštadienį kalbėdama su lrytas.lt tvirtino: „Mes jau nugalėjome! Esame sidabriniai, bet sekmadienį nušvisime auksu.“

Paklausus Vilniaus mero, ar jam sensacija tai, kad Ispanija nežaidžia finale, jis nusijuokė: „Nėra malonu sakyti, bet tai gerai. Ispanijos rinktinė - labai rimta, tvirta ir aukščiausio lygio komanda, bet kaip ispanai sugeba vaidinti aikštėje, kartais būdami geresniais aktoriais nei žaidėjais, tai erzina kitus krepšinio aistruolius.“

O štai E.Dragūnas prieš finalą padarė tokią išvadą: „Mano nuojauta sako, kad arba laimėsime, arba pralaimėsime.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.