M.Šalčiūtei dar vienas smūgis - iš gyvenimo pasitraukė jos vaikinas

Interneto sensacija vadinamos Monikos Šalčiūtės gyvenimas niekada nebuvo lengvas. Be tėvų augusią merginą sukrėtė dar viena skaudi nelaimė - iš gyvenimo nusprendė pasitraukti jos širdies draugas Marius.

Be tėvų augusią M.Šalčiūtę sukrėtė dar viena skaudi nelaimė - iš gyvenimo pasitraukė jos širdies draugas Marius.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Be tėvų augusią M.Šalčiūtę sukrėtė dar viena skaudi nelaimė - iš gyvenimo pasitraukė jos širdies draugas Marius.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-25 14:45, atnaujinta 2018-02-21 19:59

Apie draugystę su Mariumi mergina niekada neatviravo, nes bijojo, kad per didelis žiniasklaidos dėmesys gali sugadinti jų santykius.

„Kai nesinori tikėti...

Šiandien įvyko antra tragedija mano gyvenime, kuri kardinaliai atveria naują gyvenimo tarpsnį. Sunkiai susitaikiau su mamos netektimi... Ir dar iki šiol užduodu sau klausimus. Kodėl? Kas būtų, jeigu būtų kitaip?

O dabar tai... Mylėjau žmogų antrus metus, pykomės, taikėmės, pykomės, taikėmės... Bet visada jį mylėjau... Pastaruoju metu buvo viskas gerai, kalbėjome apie bendrą ateitį ir šeimą...

Tačiau vakar paskambino 03:32, atrodė viskas gerai...

O šiandien jo nebėra... Aš nežinau, kaip tai ištversiu...

Išėjęs iš šio pasaulio, jis išsinešė mano širdies pusę... Toje vietoje visada jausiu tuštumą... Jo niekas nepakeis...

Užuojauta jo tėvams ir artimiesiems...

Mariau, tu amžinai būsi mano širdyje...“ - savo anketoje „Facebook“ socialiniame tinkle rašė Monika Šalčiūtė.

Apie vaikino mirtį policijos pareigūnams buvo pranešta trečiadienio rytą. Pirminiais duomenimis, jis rastas pasikoręs Vilniaus senamiestyje esančio vieno namo kieme.

Naujienų portalui lrytas.lt nepavyko susisiekti su M.Šalčiūte. Po šios nelaimės gedinti mergina išjungė savo mobilųjį telefoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.