I.Kazlauskaitė: „Vakarėliai neatveria Rojaus vartų“

Žurnaluose aprašomi vakarėliai, kurių nuotraukose puikuojasi žinomi žmonės, traukia akį. Ne vienas mano pažįstamas yra sakęs, kad svajoja pasišildyti rampų šviesoje, tikėdamas taip susirasti turtingą partnerį arba padaryti svaiginamą karjerą.

„Ar tikrai lankymasis vakarėliuose nutiesia kelią į žvaigždes? Jei nori tapti tik vakarėlių žvaigžde, tuomet – taip, tereikia kasdien lakstyti į visus renginius iš eilės", - kalbėjo Ingrida.<br>D.Gražio nuotr.
„Ar tikrai lankymasis vakarėliuose nutiesia kelią į žvaigždes? Jei nori tapti tik vakarėlių žvaigžde, tuomet – taip, tereikia kasdien lakstyti į visus renginius iš eilės", - kalbėjo Ingrida.<br>D.Gražio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ingrida Kazlauskaitė

Oct 12, 2013, 9:44 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:58 AM

Ar tikrai lankymasis vakarėliuose nutiesia kelią į žvaigždes? Jei nori tapti tik vakarėlių žvaigžde, tuomet – taip, tereikia kasdien lakstyti į visus renginius iš eilės.

Bet jei nori tapti scenos, meno ar verslo žvaigžde, reikia talento ir darbo. Vakarėlyje genijaus medalio neužsidirbsi.

Galiu drąsiai pasakyti: buvau įvertinta ne vakarėlyje.

Pirmiausia buvau pastebėta todėl, kad mano tėvai dainininkai Liveta ir Petras Kazlauskai yra žinomi. Vėliau buvo mano pačios laimėjimai.

Po televizijos šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra”, kuriame su partneriu užėmėme ketvirtąją vietą, dėmesys mano asmeniui dar labiau išaugo.

Kvietimai pasipylė kaip iš gausybės rago. Būna, kad per dieną gaunu tris ir daugiau kvietimų apsilankyti įvairiuose renginiuose. Bet aš renkuosi, kur eiti.

Visada rengėjų pasiteirauju, kokia bus publika. Man svarbu, šalia kokios reputacijos žmonių atsidursiu.

Kelis kartus esu patekusi į nemalonias situacijas, po to labai graužiausi.

Kartą buvau pakviesta demonstruoti sportinių drabužių. Nors detalią informaciją apie renginį susirinkau iš anksto, kai kurie niuansai buvo nutylėti.

Ir jei ne kūdikio besilaukianti asistentė, kuri padėjo atsirinkti demonstruojamus drabužius, būčiau apsisukusi ant kulno ir išėjusi namo.

Tai buvo gėdingas renginys. Tik atėjusi pamačiau, kad salėje laisvai liejasi šampanas, kad vienas organizatorių vos pastovi ant kojų. Nusivyliau renginiu, tai buvo gera pamoka.

Patinka renginiai, kurių organizatoriai turi kilnų tikslą – padėti neįgaliems vaikams, senoliams, sergantiems. Aš ir pati esu labdaros fondo „Algojimas” savanorė.

Bet kur savęs švaistyti nenoriu. Yra daug naivių žmonių, manančių, kad apsilankę kokiame nors renginyje tiek išsiskirs, kad jau kitą dieną taps televizijos laidų vedėjais.

Daugelis vakarėlių rengėjų žinomus žmones kviečiasi dėl reklamos. Nematau čia nieko bloga. Rengėjų reikalas yra mane pakviesti, o mano reikalas – sutikti arba atsisakyti. Tai – normalūs mainai.

Neslėpsiu – neretai būna, kad atsilyginama finansiškai. Normaliai į tai žiūriu. Jei tai solidi įmonė, pristatanti gerą produktą, ji turi ir finansinių galimybių pasikviesti žinomų žmonių juos pritraukdama dovanomis ar pinigais.

Pagaliau mes iš to ir savotiškai gyvename. Taip jau yra. Dabar šienauju tas dovanas. (Juokiasi.)

Esu gavusi vertingų dovanų kuponų, leidžiančių išsirinkti drabužių ar avalynės visiems sezonams.

Bet vakarėliai man – ne tik pramoga. Tai – savotiškas darbas. Juk reikia gerbti kviečiančiąją pusę. Aš į vakarėlį visada einu pasipuošusi, gerai nusiteikusi.

Jei esi pervargęs, į renginį geriau neiti, nes veidas išduos nuovargį ir nuotraukose atrodysi prastai.

Norint vaikščioti į vakarėlius reikia turėti ir pinigų. Prieš iškilmingesnį renginį visada apsilankau grožio salone, pasidarau šukuoseną, makiažą, manikiūrą.

Šalia to turi būti puošni suknelė, dailūs bateliai, kokybiška rankinė. Moteris privalo daug investuoti, kad atrodytų nepriekaištingai ir jaustųsi puikiai.

Dažnai apie savaitės renginius sužinau prieš kelias dienas, tad stengiuosi laiką susiplanuoti. Iš anksto pasirūpinu suknele, užsirašau pas kirpėją ar kosmetologę.

Grožio išlaidos gali išaugti iki kelių šimtų, o jei su drabužiais, tai ir persiristi triženklę sumą.

Jei renginys proginis, organizatoriui dar tenka įteikti puokštę gėlių.

Būna, kad tam tikrų parduotuvių savininkai prieš vieną ar kitą renginį pasisiūlo papuošti savo drabužiais.

Vakarėliuose į vaišes didelio dėmesio ne-kreipiu. Dažnai visą vakarą rankoje nešiojuosi baltojo vyno ar vandens taurę. Nes man svarbiausia su visais pažįstamais pasilabinti, pasidomėti, kaip jiems sekasi.

Niekada nekalbinu nepažįstamo žmogaus. Ir man nepatinka, kai nepažįstami puola glėbesčiuotis.

Ką galėčiau palinkėti vakarėlių naujokams?

Jei nuėję į renginį praskaidrinsite nuotaiką, puiku. Bet jei tikite, kad pamatę jus vakarėlyje visi akimirksniu susižavės, o prodiuseriai puls siūlyti tapti televizijos ar kino žvaigždėmis, nusivilsite.

Pramogų verslo rojaus vartai per vakarėlius neatsiveria. Prodiuseriai, režisieriai nevaikšto į vakarėlius. Jie yra užsiėmę. Aš pati vakarėliuose nesu sulaukusi nė vieno vertingo pasiūlymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.