N.Šiaudikytė triukšmingai atšventė 23-iąjį gimtadienį

Gimtadienis – tai šventė, kurią reikia švęsti labai linksmai. Tokia taisykle nuo mažens vadovaujasi merginų grupės „Naujos pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė. Jos mergina nėra sulaužiusi nuo pat pirmojo gimtadienio. Jį, kaip ir dar kelis po to, Neringai surengė mama. Vėliau šventes ji kasmet rengė pati.

N.Šiaudikytės gimtadienio akimirkos.<br>M.Patašiaus nuotr.
N.Šiaudikytės gimtadienio akimirkos.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 13, 2013, 8:20 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:29 AM

Šeštadienį 23-iąjį gimtadienį minėjusi kaunietė taip pat nutarė neliūdėti. Su gausiu bičiulių būriu ji įsisuko į linksmybes Kauno klube „Mojo Lounge“.

N.Šiaudikytę į šventę atlydėjo jos mylimasis, šokėjas ir treneris Tomas Uroška. Vyras neslėpė, jog širdies draugei padovanojo balto aukso vėrinį su deimantais.

„Neringa turėjo labai panašų kaklo papuošalą, kurį jai buvo padovanoję tėvai. Jį nuolat nešiojo, tačiau praėjusią vasarą koncertuodama pamėtė.

Mačiau, kaip ji dėl to išgyveno, todėl mylimajai padovanojau naują vėrinį. Tikiuosi, jis nuo Neringos nepabėgs“, — kalbėjo T.Uroška, kuris širdies draugei linkėjo geros sveikatos ir kuo aukščiau kilti karjeros laiptais.

Prieš vidurnaktį su gėlėmis ir dovanomis klube pasirodė grupės „Naujos pupytės“ narės Oksana Pikul-Jasaitienė, Vita Jakutienė bei Skaistė Steikūnaitė.

„Kiekvieni metai yra nepakartojami ir įdomūs. Todėl Neringai, kurią visa grupė myli ir gerbia, linkiu daug kūrybinės sėkmės ir visko, kas geriausia“, – sveikindama kalbėjo V.Jakutienė.

S.Steikūnaitė įsitikinusi, jog 23 metai – tai vis dar gyvenimo kelio pradžia. Ji linkėjo Neringai iš gyvenimo dar stipriau paimti viską, kas geriausia.

Grupės merginos jubiliatę sveikino ir užlipusios į sceną. Jos atliko keletą dainų. N.Šiaudikytė taip pat prie jų prisijungė ir pati uždainavo.

„Smagu klausytis man skiriamų dainų, tačiau ir pati šiandien noriu dainuoti“, – kalbėjo atlikėja. Ji scenoje dainavo ne tik su grupe, bet ir viena.

Dainomis N.Šiaudikytė sveikino ir dainininkas Martynas Kavaliauskas, kuris į šventę atėjo su širdies drauge Rusne Arlauskaite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.