Sumoteriškėjusi S.Milinytė savo pokyčius įamžino magiškoje fotosesijoje

Šiltas sekmadienis daugelį viliojo išlįsti į lauką ir pasimėgauti paskutiniais saulės spinduliais. Dainininkė Simona Milinytė (17 m.) tokį puikų orą nusprendė išnaudoti stebuklinei fotosesijai „Rudeninė fėja“.

Sekmadienio rytą S.Milinytė įsiamžino magiškoje fotosesijoje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Sekmadienio rytą S.Milinytė įsiamžino magiškoje fotosesijoje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Oct 13, 2013, 8:34 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:11 AM

„Dabar labai graži gamta, nuostabus metų laikas. Todėl nusprendėme, kad reikia tai įamžinti. Be to aš pati pasikeičiau – sumoteriškėjau. Tai irgi norėjosi įamžinti“, – šypsojosi Simona.

Kol kas rudeniškos fotosesijos rezultatas gulės tik S.Milinytės asmeniniame albume. Vis dėlto jauna dainininkė neatmeta galimybės vėliau šias nuotraukas panaudoti naujo albumo viršeliui, skrajutėms ir plakatams.

Magišku Simonos įvaizdžiu besirūpinusios vizažistė Ilona Usienė ir šukuosenų meistrė Ieva Kirvaitienė plušėjo nuo 8 ryto. Čia pat visą laiką sukinėjosi ir fotografė Viktorija Aniulienė. Anot S.Milinytės, jei darbai laukia ir visa komanda pasiryžusi dirbti nuo ankstyvo ryto, jai nėra svarbu, kokia savaitės diena.

„Pasirodymai, filmavimas ir fotosesijos – mano gyvenimas! – tikino S.Milinytė. – Dėl malonumo man niekada nesunku – galiu ir vidury nakties keltis. Aš tiesiog mėgaujuosi tokiais dalykais, todėl tikriausiai ir nebuvo sunku. Dėl dalykų, kurių siekiu, galiu viską padaryti. Tikrai nesiruošiu gulėti lovoje – net ir savaitgaliais mieliau renkuosi darbą“.

Rumšiškėse vykusi fotosesija paliko Simonai neišdildomų įspūdžių. Žirgus mylinti mergina itin apsidžiaugė, kai prie jų sustojo pro šalį riedėjusi karieta. Dainininkei buvo leista ne tik nusifotografuoti su karietą traukusiais arkliais, bet ir juos pamaitinti obuoliais.

„Be galo mėgstu arklius, bet tai buvo pirmas kartas, kai man pasisekė būti taip arti jų ir net juos pamaitinti!“ - džiūgavo S.Milinytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.