Pirmagimę jau sūpuojantis D.Montvydas: „Tapti tėvu – nuostabus jausmas“

Dainininkas Donatas Montvydas ir jo žmona Veronika Brasaitė po ilgų laukimo mėnesių džiaugiasi šeimos pagausėjimu. Lrytas.lt žiniomis, Veronika ir Donatas pirmadienį susilaukė kūdikio – porai gimė dukra.

Donatas ir Veronika pirmadienį sulaukė dukters.<br>V.Balkūno nuotr.
Donatas ir Veronika pirmadienį sulaukė dukters.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2013, 2:27 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:19 PM

„Mane ir mano žmoną Veroniką aplankė gandrai. Mūsų jauna šeima susilaukė dukrytės. Neslėpdamas teigiamų emocijų, laimės ir gimimo, noriu pasidalinti gražia žinia su visais savo gerbėjais.

Tiek Veronika, tie lėliukas jaučiasi puikiai, visi esame labai laimingi. Tapti tėvu – nuostabus jausmas. Noriu visų paprašyti gerbti mūsų šeimos privatumą“, – sakė D.Montvydas.

Dainininkas taip pat pranešė, kad šiandien Pagėgiuose turėjęs vykti jo koncertas perkeliamas į lapkričio 29-ąją.  

Beje, atlikėjas su dukra nuo šiol gimtadienius galės švęsti kartu – mergaitė gimė spalio 21-ąją, o D.Montvydui spalio 22-ąją sukako 26-eri.

Beveik penkerius metus kartu esanti pora susižadėjo Japonijoje šių metų pavasario pabaigoje. Rugsėjo pabaigoje iškėlė vestuvių ceremoniją sostinės viešbutyje „Grotthuss“. Šventė buvo slepiama nuo smalsių akių – laiminga pora nusprendė šia diena mėgautis tik šeimos narių ir artimiausių žmonių rate.

Praėjusiais metais Veronika buvo svarbus Donato ramstis pasirodyme „Eurovizijoje“ – palaikė mylimąjį psichologiškai ir padėjo kurti choreografiją.

„Mes su Veronika nuo pat pradžių kibome vienas į kitą. Buvome ir esame susižavėję, tačiau nuo pirmos dienos supratome, kad meilė – darbas, kurį reikia dirbti.

Nekalbu apie tobulybės siekį. Tačiau jei turime neaiškią situaciją, kuri mus stabdo, mums trukdo, susėdame apie tai kalbėtis, nepaleidžiame jos. Atvirumas leidžia mums judėti į priekį.

Nekaupiame mazgų, kurie neatrišti ir neišlaisvinti galėtų susikaupti ir smogti mūsų santykiams milžiniška jėga. Nesikratome atsakomybės. Pykčių irgi reikia, kad gyvenimas būtų visavertis.

Mano mylimoji Veronika penkiolika metų praktikuoja kovos menus, išmano Rytų filosofiją. Tai padeda. Vyro ir moters santykiai klostosi etapais. Mudu visus tuos etapus norime pereiti vienas su kitu, o ne su vis kitais žmonėmis. Noriu su Veronika nugyventi visą gyvenimą ir mąstau, kad jei mums užteks kantrybės, įveiksime visus etapus“, – „Lietuvos rytui“ yra sakęs D.Montvydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.