Konkurse „Mis visata“ S.Burbaitė varžosi su plastikos chirurgų padailintomis gražuolėmis

Pirmoji šių metų vicemis Simona Burbaitė (21 m.) savaitę vieši Maskvoje. Lietuvė su gražuolėmis iš kitų šalių pradėjo pasiruošimą „Crocus City Hall“ vyksiančiam konkursui „Mis visata 2013“. Simona su kitomis dalyvėmis Rusijoje jau apsiprato ir nekantriai laukia fotosesijų, repeticijų ir susitikimo su šio konkurso organizatoriumi, milijardieriumi Donaldu Trumpu.

S.Burbaitė (viduryje).<br>AP nuotr.
S.Burbaitė (viduryje).<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 25, 2013, 6:09 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:17 PM

Jaučia nelygybę

S.Burbaitė įsikūrė penkių žvaigždučių viešbutyje „Crowne Plaza World Trade Centre Moscow“. Viešbutyje yra du restoranai, parduotuvės. Merginos kambariuose gyvena po dvi. Lietuvė apartamentais dalijasi su gražuole iš Serbijos. Tiesa, Simona patikino, kad nors viešbutis yra didelis, perdėta prabanga nestebina. Kambariai nedideli ir gana kuklūs.

Komanda, kuri rūpinasi dalyvėmis, – savo srities profesionalai. Konkurso organizatoriai vienodai rūpinasi merginoms ir iš mažų šalių, ir iš didelių. „Atsisėdau į vizažisto kėdę, kai staiga priėjo Indonezijos atstovė ir paprašė pataisyti jos makiažą. Vizažistė pasimetė ir jau norėjo mane vyti iš kėdės, tačiau tai išvydę konkurso organizatoriai pasakė, kad taip elgtis nedera, ir aš likau sėdėti savo vietoje. Makiažo meistrei paaiškino, kad dėmesys merginoms negali būti skirstomas pagal šalies dydį“, – pasakojo S.Burbaitė.

Kaip bebūtų, lietuvė pajuto, kad kai kurios gražuolės mieliau bendrauja su dalyvėmis iš didžiųjų šalių nei iš menkai pasaulio žemėlapyje matomų valstybių. Venesuelos, Puerto Riko atstovės konkurse noriai bičiuliaujasi su merginomis iš Australijos ar Jungtinių Amerikos Valstijų. Lietuvei nusišypso, tačiau į drauges nesisiūlo.

„Iš organizatorių nelygybės nesijaučia, o iš dalyvių – tikrai taip“, – atviravo S.Burbaitė.

Stebina nenatūralumu

Didelė krūtinė, itin lieknas liemuo, vešlūs plaukai ir putlios lūpos – taip atrodo standartinė tarptautinių grožio konkursų laimėtoja. Maskvoje taip atrodančių „Mis visata“ dalyvių – apstu. Tačiau ne visos jos tokios iš prigimties. Merginos neslepia, kad prie tobulos išvaizdos prisidėjo plastikos chirurgai.

Gražuolės iš Brazilijos, Bulgarijos, Puerto Riko, Vengrijos prieš konkursą pasinaudojo pasiūlymu išbandyti grožio peilį.

„Merginai iš Puerto Riko atlikta plastinė nosies operacija, bulgarė pasididino krūtinę ir lūpas. „Mis Vengrija“ titulo laimėtojai šalies grožio konkurso organizatoriai patys pasiūlė pasididinti krūtis. Australai siųsdami savo atstovę į Maskvą liepė jai čia nešioti mėlynos spalvos kontaktinius lęšius, nors ji pati rudakė. Be kita ko, patarė į krūtis įsidėti silikono implantus. Štai, koks tas grožio pasaulis“, – nusijuokė Simona.

Panevėžietė patikino, kad laimėjusi galimybę atstovauti Lietuvai „Mis visata“ konkurse, iš grožio konkursų organizatorių gimtinėje nesulaukė pasiūlymo apsilankyti pas plastikos chirurgą. Mergina nusijuokė, kad net savo kelių dantų netiesino, nors tai padaryti buvo galima per kelias dienas. „Paskui visas žavesys gali dingti, o daugumos merginų akys čia tikrai nešvyti... Jaučiuosi puikiai, sulaukiu daug komplimentų. Džiaugiuosi tuo, nes mano išvaizda – Dievo dovana. Kitą savaitę susitiksime su teisėjais. Įdomu, ar jie labiau vertins dirbtinį, ar natūralų grožį“, – nusišypsojo S.Burbaitė.

„Lietuvos ryto" televizija lapkričio 9 dieną tiesiogiai transliuos konkursą „Mis visata 2013" iš Maskvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.