K.Kaikarytė per aštuonioliktąjį gimtadienį virto ragana

Renginių organizatorės Kristinos Kaikarienės ir plastikos chirurgo Vyginto Kaikario duktė Kristė su būriu bičiulių sekmadienio vakarą 18-ąjį gimtadienį Kauno kavinėje „Punto Jazz“ atšventė pasipuošę Helovino personažų kostiumais.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 28, 2013, 11:50 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:17 PM

Spalio 27-ąją gimusi mergina šią temą pasirinko todėl, kad Helovinas jai — viena įdomiausių ir paslaptingiausių švenčių.

„Man patinka Helovinas. Gaila, kad Lietuvoje ši šventė dar nelabai švenčiama. Svajoju kada nors tą dieną nuvykti į Ameriką vien tam, kad galėčiau eiti pas kaimynus ir sakyti: „Saldainis arba pokštas!“ – portalui lrytas.lt teigė dvyliktoje klasėje besimokanti K.Kaikarytė.

Per savo gimtadienį mergina panoro tapti ragana, nes jai šis personažas patinka nuo pat vaikystės. Į šventę pakviestus apie trisdešimt bičiulių Kristė paragino vilktis velnių, vorų, kariškių, kalinių, vienuolių, moliūgų, riterių, šventikų ir įvairių kitų personažų kostiumais. „Džiaugiuosi, kad nė vienas žmogus į šventę neatėjo nepasiruošęs. Man smagu, kad mano bičiuliai gimtadienius švenčia ne svaigindamiesi, bet linksmindamiesi“, – kalbėjo mergina.

Kad Helovino šventė būtų dar tikroviškesnė ir nuotaikingesnė, ne tik Kristei, bet ir visiems jos draugams buvo padarytas teminis makiažas.

Svečius prie durų pasitikę vizažo meistrai visiems norintiems veidus gražino piešiniais su vorais, šikšnosparniais, velniais, mėnuliukais.

Heloviną atspindėjo ne tik apranga ir makiažas, bet ir šventės puošmenos bei maistas.

Gimtadieniui dekoracijas Kristė su draugais ir mama ruošė kelias dienas. K.Kaikarienė iš pakaunės ūkio parvežė daugiau nei pusšimtį moliūgų. Vienus jubiliatė ir jos pagalbininkais išpjaustinėjo, kad jie taptų žibintais ir kitomis interjero puošmenomis, iš kitų buvo pagaminti indai maistui bei gėrimams.

Ypatingas buvo desertų stalas, ant kurio puikavosi saldūs vaiduokliukai, moliūgėliai, šokoladiniai obuoliai. Tortas priminė raganos kepurę.

Vakarą vedė radistai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys, jie jubiliatę bei jos svečius įtraukė į tikrą Helovino puotą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.