Atlikėja O.Pikul-Jasaitienė tapo televizijos laidos vedėja

Merginų grupės „Naujos pupytės“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė nuo šiol ne tik dainininkė, bet ir televizijos laidų vedėja. Ji kartu su humoristu Vitalijumi Cololo ir grupės „4 Roses“ nare Dileta Meškaite ves laidą „Žvaigždžių dešimtukas“.

Oksana Pikul-Jasaitienė nuo šiol ne tik dainininkė, bet ir televizijos laidų vedėja.<br>T.Bauro nuotr.
Oksana Pikul-Jasaitienė nuo šiol ne tik dainininkė, bet ir televizijos laidų vedėja.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2013, 1:54 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:42 PM

„Ji yra viena iš ryškiausių, skandalingiausių ir daugiausia dėmesio pritraukiančių moterų. Ji yra patraukli, labai telegeniška, labai drąsi ir labai profesionaliai žiūri į savo darbą. Kiek man anksčiau yra tekę dirbti su ja kituose projektuose, tai ji suvokia, kad į savo darbą reikia žiūrėti profesionaliai, tad jokių tabu ar kaprizų ji visiškai neturi. Dėl to su ja yra labai lengva dirbti“, – sakė laidos redaktorė Ligita Juknevičiūtė.

TV3 televizijos komunikacijos vadovė Erika Vyšniauskaitė portalui lrytas.lt sakė, kad nutarus perkelti laidą „Žvaigždžių dešimtukas“ iš penktadienio į pirmadienį (nuo lapkričio 4 dienos laida bus rodoma 20 val. 30 min.), laidos prodiuseris Kristupas Krivickas priėmė sprendimą į eterį sugrąžinti atlikėją O.Pikul, kuri jau ne kartą yra buvusi laidos vedėjos amplua.

Pirmojoje laidoje bus rodomas siužetas apie garsų fenotipologą iš Estijos Marką Lučiną, kuris tarsi pranašas nuspėjo Uspaskicho likimą, perspėjo visus dėl Graužinienės ir pasidalijo kitomis su garsiais lietuviais susijusiomis prognozėmis.

Naujienų portalo lrytas.lt žiniomis, nusifilmavusi pirmosiose laidose O.Pikul-Jasaitienė išvyko į Krasnodarą pas savo vyrą, krepšininką Simą Jasaitį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.