G.Alijevos namuose Helovino šventei jau pasiruošta

Atlikėja Goda Alijeva (27 m.) Vakarų šalyse populiarios Helovino šventės prieš susilaukdama dukrelės Tėjos (3,5 m.) nešvęsdavo. Spalio 31-oji buvusiai grupės „69 danguje” atlikėjai – rimties ir susikaupimo diena. Gimus pirmagimei Goda šiai dienai stengiasi suteikti šviesesnį atspalvį.

G.Alijeva su dukryte Tėja pirmą kartą išskaptavo moliūgą ir juo papuošė savo namus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
G.Alijeva su dukryte Tėja pirmą kartą išskaptavo moliūgą ir juo papuošė savo namus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2013, 11:29 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:49 PM

Darželyje, kurį lanko Tėja, Helovinas švenčiamas nebus, todėl jo auklėtiniai raganų ir fėjų kostiumais persirengs per lietuviams priimtiną Užgavėnių šventę. Nepaisant to, G.Alijeva jau pasirūpino akcentu, kuris Spalio 31-osios vakarą nuteiks šventiškai. Jų namus jau puošia moliūgas – Helovino simbolis.

„Moliūgą skaptavau pirmą kartą. Pavyko puikiai! Man labai padėjo dukrytė. Darbavomės abi, nes mėgstame kartu užsiimti moteriškais darbais, gaminti valgį. Šį kartą Tėjai buvo patikėta išrankioti sėklas. Visa tai – tik dėl dukros. Noriu jai sukurti smagią nuotaiką“, – sakė Goda, netrukus susilauksianti antro vaikelio.

Ne tik moliūgas ir iš jo sklindanti žvakės šviesavtamsų rudens vakarą pakels Alijevų šeimos nuotaiką. Goda šeimyną žada pradžiuginti pačios keptu moliūgų pyragu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.