Stilistas V.Gigevičius Heloviną šventė zombių ir seksualių vampyrių apsuptyje

Ketvirtadienio vakarą pasaulis minėjo Heloviną. Šia proga plaukų stilistas Valerijus Gigevičius surengė pragarišką vakarėlį Vilniuje.

Helovino vakarėlio akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Helovino vakarėlio akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-31 23:23, atnaujinta 2018-02-20 16:37

Į UFF saloną rinkosi zombiais ar kitomis mitinėmis būtybėmis persirengę Valerijaus draugai, tarp kurių - ne viena šalies garsenybė. Tačiau įžymumas Helovino naktį lieka antroje vietoje, savo poziciją užleisdamas išradingiems kostiumams. Bene daugiausiai dėmesio sulaukė seksualia vampyrų karaliene persirengusi viešnia.

Tiesa, buvo ir tokių, kurie į vakarėlį atskubėjo iškart po darbo. Jiems pagelbėjo grožio salono kolektyvas - sukūrė šukuosenas ir piešiniais ant kūno papuošė visus, kurie per Heloviną norėjo atrodyti išskirtinai.

Per vakarėlį buvo pristatyta mados ir gyvenimo būdo ženklo „Party Animal“ rudens ir žiemos drabužių linija bei kartu su mados fotografėmis FFAKERS įgyvendintas fotoprojektas „My Kitchen Is For Dancing“.

Dar viena staigmena V.Gigevičiaus vakarėlio svečiams - gyva naujo Willo Staro, Paulo Monroe ir Bertos Timinskaitės kūrinio „We can be Free(k)“ premjera.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.