„Mis visata 2013” dalyvės S.Burbaitės draugijoje – reperis Timati

Gražuolė iš Lietuvos Simona Burbautė (21 m.) Maskvoje ir toliau pažindinasi su šalies garsenybėmis. Konkurso „Mis visata 2013” dalyvė, kartu su kitomis varžytuvių gražuolėmis, šėlo naktiniame klube su atlikėju Timati.

Simona ir Timati laiką leido kartu naktiniame klube.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Simona ir Timati laiką leido kartu naktiniame klube.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2013, 3:52 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:04 PM

Reperis Timati – puikiai žinomas ir Lietuvoje. Pavasarį dainininkas Kauno „Žalgirio arenoje“ surengė savo pasirodymą daugiatūkstantinei miniai. Hito „Welcome to St. Tropez“ atlikėjas nuolat apsuptas merginų, todėl „Mis visata“ organizatoriai pasistengė, kad konkurso dalyvės pamatyti Timatį, su juo artimiau susipažintų.

Portalui lrytas.lt S.Burbaitė sakė, kad merginos ir reperis laiką leido viename geriausių Maskvos klubų „Soho Rooms“. Tą vakarą Timati buvo naktinio klubo garbės svečias. Kocertą tą vakarą surengė taip pat žymus dainininkas, Azerbaidžano prezidento žentas Eminas.

„Nors su Timati daug nebendravome, tačiau pakalbėjome apie grožio konkursą, jis pasidomėjo kaip man patinka Maskva, kaip bėga konkursui pasiruošimo laikas. Tiesą sakant, niekada nemaniau, kad teks su juo bendrauti akis į akį. Puikia pamenu jo koncertą Lietuvoje, kuriame dalyvavau ir aš. Šauniai praleidau laiką", - portalui lrytas.lt sakė Simona.

„Lietuvos ryto" televizija lapkričio 9 dieną tiesiogiai transliuos konkursą „Mis visata 2013" iš Maskvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.