Pro prabangių drabužių vitrinas D.Songailos mylimoji Gintarė praeina ramia širdimi

Kaunietė Gintarė Sabeckaitė (23 m.) praeivių žvilgsnius patraukia dailia išvaizda. Ilgi šviesūs plaukai ir grakšti laikysena kaip mat priverčia bent akies krašteliu žvilgtelėti į krepšininko Dariaus Songailos (35 m.) mylimąją. Rūpintis išvaizda ir sekti naujausias mados tendencijas Gintarei įprasta – nuo paauglystės mergina dirba modeliu. Tiesa, dabar ji fotosesijas vadina tik pomėgiu.

Žodis „stilinga“ kuo puikiausiai apibūdina Gintarę. Kitaip būti ir negali. Į mados industriją įsisukusios merginos dažnai išsiskiria iš minios.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Žodis „stilinga“ kuo puikiausiai apibūdina Gintarę. Kitaip būti ir negali. Į mados industriją įsisukusios merginos dažnai išsiskiria iš minios.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Nov 5, 2013, 2:40 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:22 PM

Pirmieji G.Sabeckaitės žingsniai modelių pasaulyje žengti trylikos metų. Darbai užsienyje ant podiumo ir prieš fotoobjektyvą prasidėjo kiek vėliau. Šiuo metu Gintarė modelio karjerą nutraukusi, tačiau tebėra keleto prekės ženklų reklaminiu veidu. „Mis laikinosios sostinės“ vicemis titulą iškovojusi Gintarė dirba tarptautinėje turto valdymo įmonėje ir studijuoja Kauno technologijos universitete žiniasklaidos inžineriją ir reklamą. Fotosesijoms laiko lieka vis mažiau.

Žodis „stilinga“ kuo puikiausiai apibūdina krepšininko D.Songailos mylimąją. Kitaip būti ir negali. Į mados industriją įsisukusios merginos dažnai išsiskiria iš minios. Tačiau Gintarė nustebina – parduotuvių maniake savęs nepavadintų, o kasdienei suknelei neišleistų daugiau nei 300 litų. Turbūt taip pasakytų reta krepšininko mylimoji. Įprasta, kad pasiturinčių sportininkų antrosios pusės nuo galvos iki kojų apsirengusios garsių mados namų apdarais, kurie kainuoja ne vieną tūkstantį litų. Didelės pinigų sumos Gintarė nepagailėtų tik vestuvinei ar prašmatniai vakarinei suknelei.

„Jeigu prekybos centre lankausi kitu tikslu, nei norėdama nusipirkti dar vieną apdarą, drabužių salonų vitrinų net nepastebiu. Mama mane taip išauklėjo, kad geriau turėti vieną kokybišką rūbą nei dešimt, kuriuos gali išmesti po antro skalbimo“, – portalui lrytas.lt sakė G.Sabeckaitė. Specialiai apsipirkti į užsienį mergina taip pat nevyksta, tačiau viešėdama svečioje šalyje į parduotuves užsuka ir išvydusi ką nors sau tinkamo nusiperka.

Darbovietėje kolegos Gintarę mato apsirengusią klasikinio stiliaus drabužiais. Merginos laisvalaikio aprangoje vyrauja elegantiški motyvai, kartais net kičinės detalės. Kaunietė žavisi INŽI mados namų dizainerės Ingridos Žitkuvienės kūryba. Kartą jai teko pristatyti šių mados namų drabužių kolekciją. Už vieną gražiausių suknelių savo spintoje Gintarė dėkinga būtent šiai dizainerei.

Pravėrus G.Sabeckaitės drabužinės duris žvilgsnis užkliūna už švarkų gausos. „Švarkas – universaliausias rūbas, tinkantis vilkėti darbe ir prie klasikinio sijono, ir laisvalaikiu prie džinsų. Jį puikiai galima priderinti ir prie vakarinės suknelės“, – įsitikinusi kaunietė.

Daugelio moterų silpnybė – avalynė ir rankinės. Tik ne Gintarei. Mergina negali atsispirti plaukų aksesuarams ir galvos apdangalams: kepurėms, skrybėlėms, segėms. Kartais ji savo plaukus papuošia kur nors pakelėje nuskintu gėlės žiedu.

D.Songailai jo širdies draugė visada atrodo gražiai. Nebuvo dienos, kad Darius mylimajai paprieštarautų dėl aprangos pasirinkimo. „Bent jau iki šiol girdėjau tik teigiamus atsiliepimus“, – nusijuokė Gintarė.

Esant reikalui ji mielai pataria Dariui stiliaus klausimais. Kartu eidami apsipirkti Gintarė būna tas žmogus, kuris į persirengimo kabiną neša jam drabužius. Tačiau mergina čia pat pridūrė, kad ir be jos pagalbos vyras puikiai išsiverčia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.