Su J.Statkevičiaus suknele S.Burbaitė Maskvoje tapo vakarėlio žvaigžde

Juoda gundančia suknele vilkinti Simona Burbaitė (21 m.) Maskvoje tapo vakarėlio žvaigžde. Pagyromis ji buvo apipilta prieš pat Rusijos sostinėje šį šeštadienį vyksiantį konkursą „Mis visata”.

Drąsesni pripuolė prie Simonos ir pažėrė komplimentų – svečius sužavėjo dizainerio Juozo Statkevičiaus sukurta suknelė, kuri atrodė efektingai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Drąsesni pripuolė prie Simonos ir pažėrė komplimentų – svečius sužavėjo dizainerio Juozo Statkevičiaus sukurta suknelė, kuri atrodė efektingai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Nov 6, 2013, 5:33 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:37 PM

Dėl „Mis visata 2013” karūnos Maskvoje kovojanti lietuvė pagyrų išgirsta ne mažiau nei didžiųjų šalių atstovės. Nors Simona mano, kad daugiau dėmesio tarptautiniame grožio konkurse skiriama ne tokioms mažoms šalims kaip Lietuva, vis dėlto lietuvei puikiai sekasi pelnyti simpatijų, rašo žurnalas „Stilius".

S.Burbaitė yra giriama už malonų bendravimą, stebimasi jos natūraliu grožiu. O štai kai kurių merginų iš kitų šalių išvaizda yra pagražinta plastikos chirurgų.

Maskvoje viešinti S.Burbaitė poilsiui laiko turi mažai. Gražuolėms tenka dalyvauti fotosesijose, dalinti interviu. Kone kiekvieną dieną merginoms rengiamos prabangios vakarienės su žinomais Rusijos verslininkais ir visuomenės veikėjais. O kur dar nuo ryto iki vėlaus vakaro trunkančios finalinio šou repeticijos.

„Kartais tenka numigti vos kelias valandas. Į lovą atsigulu trečią nakties, o jau po kelių valandų turiu keltis ir ruoštis pusryčiams. Bet kaip atrodyti neturiu teisės, todėl rytais prie veidrodžio praleidžiu ne taip jau trumpai. Pasidažau, susišukuoju plaukus. Išsirenku tinkamus drabužius”, – „Stiliui” pasakojo Simona.

Likus savaitei iki finalinio pasirodymo Maskvos „Crocus City Hall” arenoje, joje surengtas Nacionalinis dovanų aukcionas. Vos įžengusi į prašmatniai išpuoštą salę Simona akimirką pasijuto nejaukiai. Į ją susmigo konkurso rengėjų, rėmėjų ir dalyvių pasigėrėjimo kupini žvilgsniai.

Drąsesni iš karto pripuolė prie Simonos ir pažėrė komplimentų – svečius sužavėjo dizainerio Juozo Statkevičiaus sukurta suknelė, kuri atrodė efektingai.

„Mane išvydę žado neteko ne tik vyrai, bet ir moterys. Daugelis net išsižiojo iš nuostabos”, – nusijuokė S.Burbaitė.

Simona tą vakarą įsiamžino kone su visais aukciono dalyviais. Nusifotografuoti su gražuole iš Lietuvos panoro ir garsus Rusijos dainininkas, Azerbaidžano prezidento žentas Eminas Agalarovas, pasirodymą ant scenos surengsiantis per konkurso „Mis visata 2013” finalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.