Buvęs M.Bui vaikinas, verslininkas J.Avgustas vaizdo klipui ieško tik gražių šokėjų

Verslininkas, buvęs atlikėjos Marinos Bui vaikinas Jaroslavas Avgustas (25 m.), daug kalbėjęs apie savo prodiusuojamą muzikinį projektą „Sun&Moon“, visai netrukus jį pristatys viešai. Dabar vyksta fotosesijos ir vaizdo klipo filmavimo darbai – vyras intensyviai ieško merginų, kurios mokėtų šokti ir gražiai papildytų kuriamą vaizdo klipą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2013, 1:32 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:07 PM

Praėjusią vasarą J.Avgustas ieškojo muzikinį išsilavinimą turinčios vokalistės. Po atrankos ją rado. Grupės „Sun&Moon“ vokalistė – lenkė. Kas ji, verslininkas kol kas nenori atskleisti.

Portalui lrytas.lt J.Avgustas sakė, kad meniškas vaizdo klipas bus filmuojamas Trakų Vokėje esančiame dvare. Didžiausias dėmesys bus skiriamas apšvietimui.

„Daina, kuriai filmuosime vaizdo klipą, pasakoja apie merginą, kuri palieka jos nemylinčius artimuosius ir nutaria siekti savo svajonės – daryti tai, kas jai patinka, kas teikia džiaugsmo. Vaizdo klipe personažai simbolizuos jos baimes ir pasaulį, kurį ji trokšta pažinti“, – kalbėjo verslininkas.

Jaroslavas sakė, kad ieškomos merginos nebūtinai turi būti profesionalios šokėjos: „Tiks ir tokios, kurios gerai šoka, kad ir namie, prieš veidrodį“, – nusijuokė vyras. Verslininkas sakė, kad nemažai besidominčių merginų anketas jam siunčia į socialinį tinklą „Facebook“.

J.Avgustas patikino, kad jam nėra svarbus merginų ūgis ar plaukų spalva, tačiau neslėpė, kad ieškomos išvaizdžios šokėjos. „Norime padaryti išties gražų vaizdo klipą, jis bus meniškas, ne vulgarus“, – tikino verslininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.