Mylimąjį Egipte lankanti M.A.Pavilionienė ten atsigauna per tris dienas

„Teoriškai seksas būtinas iki 80-ies. Tą stiprų aistringumą ir seksualumą aš, matyt, paveldėjau iš tėvo. Bet aš tuo žaviuosi“, – penktadienį „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ prisipažino Seimo narė Marija Aušrinė Pavilionienė. Ji juokėsi iš tų, kurie tikina, kad seksas reikalingas tik jauniems žmonėms. Tačiau seksualinių mažumų teises daugelį metų ginanti parlamentarė vis dėlto įspėjo juo nepiktnaudžiauti. Kas gresia „perdozavus“?

Laidoje „Kitoks pokalbis“ Marija Aušrinė Pvilionienė pasakos apie savo mylimąjį.<br>"Lietuvos ryto" televizijos nuotr.
Laidoje „Kitoks pokalbis“ Marija Aušrinė Pvilionienė pasakos apie savo mylimąjį.<br>"Lietuvos ryto" televizijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2013, 1:29 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:07 PM

„Visada sakiau – kuo didesnis aistringumas, tuo stipresnis turi būti žmogaus charakteris, kad netaptų gyvuliu. Nes seksas, kaip ir narkotikai, žmogų gali savotiškai sunaikinti, padaryti priklausomą. Viskas turi būti valdoma protu“, – apie trapią ribą, skiriančią žmogų nuo priklausomybės, penktadienį kalbės Seimo narė.

Iki šiol viešumoje akcentavusi savo stipriąją pusę, Seimo narė „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ netikėtai pademonstruos savo moteriškąsias silpnybes. Ji neslėps, kad visa jos giminė tokia – aistringa ir seksuali, tačiau parlamentarei tai atrodo žavinga.

„Aš atlikau visas pareigas: išauginau vaikus, padedu anūkėliams, į kapus palydėjau du brangiausius žmones: vyrą ir mamą. Viskas! Dabar aš dar kartą atliksiu visas savo pareigas sau. Žinoma, kiek man leidžia sveikata, nes juk gali ateiti metas, kai jau nieko nebenorėsiu“, – kalbės M.A.Pavilionienė, neslepianti, kad dabar pats laikas džiaugtis gyvenimu.

Kelerius metus gedėjusi vyro, našlė neslėps vieną dieną tiesiog pajutusi – laikas naujam gyvenimo žingsniui. Tuomet ji nuėjusi į pirmą pasitaikiusią kelionių agentūrą ir paprašiusi parduoti kelionę su adresu „Bet kur“. Kelialapis į Egiptą tapo lemtingas – saulėtoje šalyje parlamentarė įsigijo dviejų kambarių butą, kuriame dabar ilsisi kelis kartus per metus. „Egipte atsigaunu per tris dienas: saulė, vanduo, ir, žinoma, atsipalaidavimas!“

Nors moteris netiki gyvenime dar sutiksianti tokį, kuris taps artimas, kaip a.a. Rolandas Pavilionis, tačiau neslepia Egipte suradusi simpatiją. „Yra žmogus, kuris patikimas, kuris gali bet kada padėti ir kuris man patinka. Jis gerokai jaunesnis, bet man patinka jauni vyrai.“

Kodėl M.A.Pavilionienę traukia rytiečiai? Ar aštriais pareiškimais garsėjanti parlamentarė liks gyventi Lietuvoje? Kodėl šios aistringos moters nedomina lietuviai? Netikėtai atviras interviu laidoje „Kitoks pokalbis“ su Seimo nare M.A.Pavilioniene jau rytoj, penktadienį, lapkričio 8 dieną, tik per „Lietuvos ryto“ televiziją!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.