„Mis visata 2013“ užkulisiuose verda kalbos apie nugalėtoją, S.Burbaitė – taip pat minima

Specialiai lrytas.lt, Maskva

S.Burbaitė (dešinėje) penktadienio dieną praleido "Crocus City Hall" arenoje. Merginos 10 valandų repetavo pasirodymą.<br>K.Samarinio nuotr.
S.Burbaitė (dešinėje) penktadienio dieną praleido "Crocus City Hall" arenoje. Merginos 10 valandų repetavo pasirodymą.<br>K.Samarinio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Nov 8, 2013, 8:51 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:15 PM

Maskvos „Crocus City Hall“ arena jau ruošiasi bene svarbiausiam šių metų renginiui „Mis visata 2013“ grožio konkursui. Prie įėjimų kabinami didžiuliai plakatai, skelbiantys, kad čia vyks milijardieriaus Donaldo Trumpo organizuojamos grožio varžytuvės. Didžiuliai stendai, su praėjusių metų visatos gražuole Olivia Culpo, kabo ir miesto centre. Būtent ji karūnuos naują šių metų gražuolę. Likus mažiau nei parai iki kulminacijos spėliojama, kas ja taps.

Aštuoniasdešimt šešios merginos iš įvairiausių pasaulio šalių tris savaites stengėsi sužavėti konkurso organizatorius ir rėmėjus. Be perstojo su jais bendravo, dalyvavo labdaros akcijose, prašmatniose vakarienėse ir begalėje fotosesijų.

Komisija, kurią sudaro tokie garsūs asmenys kaip milijardierius D.Trumpas, grupės „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris, profesionali čiuožėja Tara Lipinski, „Fox News“ kanalo žvaigždė Carol Alt, aktorė ir supermodelis Anne V, Rusijos estrados princas Filipas Kirkorovas, šiais metais rinks naują visatos gražuolę.

Finalinis šešioliktukas jau yra aiškus, tačiau komisijos nariai to neatskleis iki pat didžiojo finalo šeštadienio vakarą.

Tikėtina, kad teisėjai nugalėtoją taip pat išrinko. Belieka kantriai laukti ir viltis, kad arenos publika plos gražuolei lietuvei Simonai Burbaitei.

Bendraudama su portalu lrytas.lt „Crocus City Hall“ centre Maskvoje lietuvė prasitarė, kas galėtų pasipuošti karūna be jos pačios. „Karūnos galėtų būti vertos trys merginos - korėjietė, amerikietė ir ispanė. Man jos paliko didžiausią įspūdį“, – įvardijusi savo favorites pridūrė S.Burbaitė. 

Kitų šalių atstovių arenoje pasiteiravus apie jų favorites, ne viena jų Simoną įvardijo kaip realią pretendentę į karūną. „Ji labai graži ir miela. Gali laimėti šį konkursą“, – portalui lrytas.lt sakė gražuolė iš Singapūro. Laužyta anglų kalba bene tą patį pakartojo Argentinos atstovė bei gražuolė iš Bolivijos.

Tiesa, konkurso organizatoriai diplomatiškai nutyli, kas, jų nuomone, verčiausios pasipuošti prabangia karūna. Lapkričio 9 dienos vakarą tai jau bus aišku. 

Dieną prieš finalą Simona su kitomis dalyvėmis paskutinį kartą repetavo pasirodymą. Generalinę repeticiją galėjo stebėti ir į Maskvą atvykę merginų artimieji. Tiesa, bendravimui laiko su tėvais, broliais, seserimis ar mylimaisiais gražuolės beveik neturėjo. Šimtus kartų kartojo žingsnelius, atsakinėjo į komisijos klausimus, repetavo laimėjimą.

Penktadienio vakarą arenoje čia pat sukiojosi milijardierius D.Trumpas, atlikėjas S.Tyleris, buvusios grupės „Spice Girls“ narė Mel B. Ji – viena renginio vedėjų.

Daugeliui arenoje sukėlė juoką, kai Mel B vis nesėkmingai bandydavo su publika pasisveikinti rusų kalba. Žodžiai „dobriy vecher“ jai buvo neįkandami: „Tikiuosi tiesioginio eterio metu man pavyks ištarti šį sudėtingą žodį“, – vylėsi atlikėja, kuri repeticijų metu visai nepriminė popscenos žvaigždės.

Simona nuo portalo lrytas.lt neslėpė emocijų, koks puikus jausmas aplanko, kada šalia tavęs atsistoja ir pakalbina pasaulinio lygio garsenybė S.Tyleris ar alternatyvaus roko grupė iš Las Vegaso „Panic at the Disco": „Neįtikėtina, kad kartu buvome vienoje scenoje tuo pačiu metu. Kartu su jais koncertavome", - šviežiais įspūdžiais su portalu lrytas.lt Maskvoje dalinosi Simona.

„Lietuvos ryto" televizija lapkričio 9 dieną 20 val. tiesiogiai transliuos konkursą „Mis visata 2013" iš Maskvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.